Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Yahu ben nereye gelem arkadaslar bdv ye bı yardımcı konusu actım taşlamayan kalmamıs yok elıme mı yapısırmıs bı supurge tutmak yok efendım para fazla gelıyormus yok nasıl gebelıkmıs bu herkes gebe olmus ozelden dahi mesaj yazıyorlar. Kendımı savunuyordum

Ben elti kaynana eş konusu acsam topa tutarlar burda adamına göre muamele yapan üyelerde var

Ne isin var senin oralarda gebe kadinsin strese giriyon takil bize temizligini yap sakin sakin
yarışma ne zaman
Kalbin temizmis Az sonra
Ara verildi ama BirTutamMutluluk20 net biseu söyledi mi bilmiyorum
Biraz sonra basliyoruz kanka
Aiiii bana yine yollar bana yine görüşmeler. Kızlar 10da yardımcı görüşmem var lütfen bans dua edi gönlüme göre dürüst bir yardımcı bulabıleyım
İnsallah iyi birisini bulursun canim

Ne isin var senin oralarda gebe kadinsin strese giriyon takil bize temizligini yap sakin sakin

Kalbin temizmis Az sonra

Biraz sonra basliyoruz kanka❤

İnsallah iyi birisini bulursun canim
Ahhh geldı tatlım

Durumun müsaitse neden yardımcı almayacakmışsın. İstersen 10 tane yardımcı tutarsın kime ne, bazıları demek kv moduna girmiş
Hakkaten ve garip insanlar var.

Durumun müsaitse neden yardımcı almayacakmışsın. İstersen 10 tane yardımcı tutarsın kime ne, bazıları demek kv moduna girmiş
Hakkaten ve garip insanlar var.
Hee benım cebımdekı para millete battı karşimm. Biri yazmış cocuga bakıcı bakıyor, ıslerı yardımcı yapıyor ben oyle eve ısınamam alısamam valla öyle bi alışıyosun ki bi geliyosun iş miş yok ohh be dıyorsun hoş ben alayım mı almayayım mı dıye sormadım extra fikir belirtiyorlar. Zaten alıyorum dıye yazdım. Insanlar laf soksun da ne oldugu hıc onemlı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…