- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.721
Ben elti kaynana eş konusu acsam topa tutarlar burda adamına göre muamele yapan üyelerde varYahu ben nereye gelem arkadaslar bdv ye bı yardımcı konusu actım taşlamayan kalmamısyok elıme mı yapısırmıs bı supurge tutmak yok efendım para fazla gelıyormus yok nasıl gebelıkmıs bu herkes gebe olmus ozelden dahi mesaj yazıyorlar. Kendımı savunuyordum
Ne isin var senin oralarda gebe kadinsin strese giriyonYahu ben nereye gelem arkadaslar bdv ye bı yardımcı konusu actım taşlamayan kalmamısyok elıme mı yapısırmıs bı supurge tutmak yok efendım para fazla gelıyormus yok nasıl gebelıkmıs bu herkes gebe olmus ozelden dahi mesaj yazıyorlar. Kendımı savunuyordum
Kalbin temizmis Az sonrayarışma ne zaman
Biraz sonra basliyoruz kankaAra verildi amaBirTutamMutluluk20 net biseu söyledi mi bilmiyorum
İnsallah iyi birisini bulursun canimAiiii bana yine yollar bana yine görüşmeler. Kızlar 10da yardımcı görüşmem var lütfen bans dua edi gönlüme göre dürüst bir yardımcı bulabıleyım
Ahhh geldı tatlımNe isin var senin oralarda gebe kadinsin strese giriyontakil bize temizligini yap sakin sakin
Kalbin temizmis Az sonra
Biraz sonra basliyoruz kanka❤
İnsallah iyi birisini bulursun canim
Durumun müsaitse neden yardımcı almayacakmışsın. İstersen 10 tane yardımcı tutarsın kime ne, bazıları demek kv moduna girmişYahu ben nereye gelem arkadaslar bdv ye bı yardımcı konusu actım taşlamayan kalmamısyok elıme mı yapısırmıs bı supurge tutmak yok efendım para fazla gelıyormus yok nasıl gebelıkmıs bu herkes gebe olmus ozelden dahi mesaj yazıyorlar. Kendımı savunuyordum
7 favorimKizlar 1 oy hakkiniz vardir favoriniz kim
Soylemicek misinOy verme açılmamış daha. Pasaklıma oy vermek için sabırsızlanıyorum
4 numarayı tek geçerim, pasaklı diyince hakkını veriyorSoylemicek misin
Hee benım cebımdekı para millete battı karşimm. Biri yazmış cocuga bakıcı bakıyor, ıslerı yardımcı yapıyor ben oyle eve ısınamam alısamamDurumun müsaitse neden yardımcı almayacakmışsın. İstersen 10 tane yardımcı tutarsın kime ne, bazıları demek kv moduna girmiş
Hakkaten ve garip insanlar var.