- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.701
Inadina temizlik aşkıAha da mutfagin isigi gittiama yilmak yok aspiratorun isigiyla temizlerim ben
Amma da usengec ciktiniz heeŞimdi girsem sabaha zor çıkarımyarın tüm temizlik malzemelerimle karantina bölgesi ipi çekip giricem
Gazlayin beni yoksa yarina kalacakInadina temizlik aşkı
Yaparsın sen kim tutar seniGazlayin beni yoksa yarina kalacak
10 dk az oldu yaYaparsın sen kim tutar seni
Haydi mutluluk haydi mutluluk haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
Sen var ya 10 dk yapar bitirir bi kahve resmide atarsin artık
Yok bacım ben almayayım yemek hazırlayacam
Hadi 30 dk olsun10 dk az oldu ya
E kimle maraton yapacam ben simdiYok bacım ben almayayım yemek hazırlayacam
Sevdim seniHadi 30 dk olsun
geçmiş olsunGecmis olsun kankabenim oglanlar da hasta yine 2 torba ilac aldik yine
ben olsaydım tamir ederdinm :))Aha da mutfagin isigi gittiama yilmak yok aspiratorun isigiyla temizlerim ben
Kolay gelsinSevdim senisen iyi gaza getiriyon haydin ben basladim o zaman bitirince yazicam
Rahat rahat uyu şimdiBitirdim
Aynen valla kanka gozumde cok buyutmustum daginikligi toplayinca pek bi sey yokmusRahat rahat uyu şimdi
I ti hadi benimkini de eşim gelmesine yakın toplarım keyfim gelirse bir gözüm ağlamış gibi sulu sulu bakıyorumAynen valla kanka gozumde cok buyutmustum daginikligi toplayinca pek bi sey yokmus
Bos ver uyu dinlen hastasin yarin yaparsinI ti hadi benimkini de eşim gelmesine yakın toplarım keyfim gelirse bir gözüm ağlamış gibi sulu sulu bakıyorum
Aynen öyle şimdi alarm kurup yatmayı düşünüyorum :))Bos ver uyu dinlen hastasin yarin yaparsin