- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.661
9-6 calısacak. Sozlesme yapıyoruz ıse gırmeden. Hafta sonu 1gün tatil o da pazar günü. Evdekı tum ısler ona aıt. Yemek harıcınde. Esım baskasının yaptıgını yemıyor bende yemıyorum. Yemek ısı yok yanı. Ama gayet usturuplu gıyım kuralımız var. Oyle yaka bagır acır gezemıyor calısanlar. Oncelıgımız servıs yapmasını bılen, olağan düzene ayak uyduran ve bunu daım ettırebılen, saygılı ve görgü kurallarına dıkkat eden bırı olmalı. Yol, yemek, sgk,maaşIsini iyi tutan biriyse yapmaz oyle birsey ama denemeden bilemessin tabi.
Diger turlusude olabilir bi ihtimal tabiki.
Bildigin yerler varsa oralardan arastirirsin olmassa ama dedigin gibi zor is allah kolaylik versin.
Hooop gebeler var kardesım nolüyööözzz
Kurallar gayet iyi9-6 calısacak. Sozlesme yapıyoruz ıse gırmeden. Hafta sonu 1gün tatil o da pazar günü. Evdekı tum ısler ona aıt. Yemek harıcınde. Esım baskasının yaptıgını yemıyor bende yemıyorum. Yemek ısı yok yanı. Ama gayet usturuplu gıyım kuralımız var. Oyle yaka bagır acır gezemıyor calısanlar. Oncelıgımız servıs yapmasını bılen, olağan düzene ayak uyduran ve bunu daım ettırebılen, saygılı ve görgü kurallarına dıkkat eden bırı olmalı. Yol, yemek, sgk,maaşdaha ne verek kardesım. Sıgara ıcmesıne bıle karısmıyoruz yardımcıların. Ama bakıcı ıcemez bebelere bakacagı ıcın ulen benım bebeler olmasa ıse ben baslıcam o derece
Off ne ettin yav.
Valla harika işKurallar gayet iyi
Sartlarda iyi valla.
Haha bebeler buyunce hemen başla
Hayirli aksamlarİyi akşamlar :))
NasılsınHayirli aksamlar
Çok iyim sukurler olsun.Nasılsın
Hastalık lar peşinizde hepsi nde öksürük vardı bayağı şiddet li onu atlattıkÇok iyim sukurler olsun.
Sen nasilsin nabiyorsun nerelerdesin
Hadi yaa bebeler hasta hep..Hastalık lar peşinizde hepsi nde öksürük vardı bayağı şiddet li onu atlattık
Şimdi de kız kızamaok gibi bisey çıkarttı meğer gribal enfeksiyonmus kızamık degilmis
Zaten acil bize ilaç vermişti onlarla beraber devam edince çocuk doktoru krem verdi çok fena kaşınıyor :/Hadi yaa bebeler hasta hep..
Gecmis olsun.
Peki simdi nasil. Ilac filanmi kullaniyor
Insallah gecer digerlerine gecme ihtimali varmi dikkatli olunZaten acil bize ilaç vermişti onlarla beraber devam edince çocuk doktoru krem verdi çok fena kaşınıyor :/
Evet var geçtiyse bile çoktan bulaşmıştır keşke kızamık olsaydı dedim içimden bu yaşta daha hafif atlatiliyormus 3 u de geçirmedi kızamık kaba kulak falanInsallah gecer digerlerine gecme ihtimali varmi dikkatli olun
İyidir sen nasılsın :=)) bende kahvaltıya oturdum hiç yiyesim yok :/Hooop kızlar napıyonuz. Ben sımdı oglanı bayılttım pasta yıyıyorum portakal suyu ıcıyorum
Kac kilo oldun en son senHooop kızlar napıyonuz. Ben sımdı oglanı bayılttım pasta yıyıyorum portakal suyu ıcıyorum
Gunaydin temizlik kralicesi