Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Yahu ben nereye gelem arkadaslar bdv ye bı yardımcı konusu actım taşlamayan kalmamıs:KK53: yok elıme mı yapısırmıs bı supurge tutmak yok efendım para fazla gelıyormus yok nasıl gebelıkmıs bu herkes gebe olmus ozelden dahi mesaj yazıyorlar. Kendımı savunuyordum:KK53::KK70:

Yahu ben nereye gelem arkadaslar bdv ye bı yardımcı konusu actım taşlamayan kalmamıs:KK53: yok elıme mı yapısırmıs bı supurge tutmak yok efendım para fazla gelıyormus yok nasıl gebelıkmıs bu herkes gebe olmus ozelden dahi mesaj yazıyorlar. Kendımı savunuyordum:KK53::KK70:
Ben elti kaynana eş konusu acsam topa tutarlar burda adamına göre muamele yapan üyelerde var :KK53:

Ne isin var senin oralarda gebe kadinsin strese giriyon :KK45:takil bize temizligini yap sakin sakin:KK53:
yarışma ne zaman
Kalbin temizmis Az sonra🙃🙃
Ara verildi ama BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 net biseu söyledi mi bilmiyorum
Biraz sonra basliyoruz kanka❤️
Aiiii bana yine yollar bana yine görüşmeler. Kızlar 10da yardımcı görüşmem var lütfen bans dua edi gönlüme göre dürüst bir yardımcı bulabıleyım:dua::KK15:
İnsallah iyi birisini bulursun canim😘

Ne isin var senin oralarda gebe kadinsin strese giriyon :KK45:takil bize temizligini yap sakin sakin:KK53:

Kalbin temizmis Az sonra🙃🙃

Biraz sonra basliyoruz kanka❤

İnsallah iyi birisini bulursun canim😘
Ahhh geldı tatlım 😍😍

Durumun müsaitse neden yardımcı almayacakmışsın. İstersen 10 tane yardımcı tutarsın kime ne, bazıları demek kv moduna girmiş:KK70:
Hakkaten ve garip insanlar var.

Durumun müsaitse neden yardımcı almayacakmışsın. İstersen 10 tane yardımcı tutarsın kime ne, bazıları demek kv moduna girmiş:KK70:
Hakkaten ve garip insanlar var.
Hee benım cebımdekı para millete battı karşimm. Biri yazmış cocuga bakıcı bakıyor, ıslerı yardımcı yapıyor ben oyle eve ısınamam alısamam :KK53: valla öyle bi alışıyosun ki bi geliyosun iş miş yok ohh be dıyorsun :dondurma: :KK68: :deli: hoş ben alayım mı almayayım mı dıye sormadım extra fikir belirtiyorlar. Zaten alıyorum dıye yazdım. Insanlar laf soksun da ne oldugu hıc onemlı degıl:KK73:

X