Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Şimdi verdin ki gönlünce alasın:KK53: ben 3.5aylık oldum ve +10kilo aldım o kadar dıkkat etmeme ve kusmama rağmen. Ikız demek kilo demek bebeyımmss sen ıstemesende alıyosun:KK48: demek gözlerin beni aradı haa inşallah pozitif sonuç alırsın ya böyle gözlerinden kalpler fışkırır:21::KK8::KK36:
Hic sesin cikmadi merak ettm nabtin diye :))
Doģru o yuzden almama gibi planim yok sadece saglikla ilerlesinde dikkat ederiz elimizden geldigince:):)

Hic sesin cikmadi merak ettm nabtin diye :))
Doģru o yuzden almama gibi planim yok sadece saglikla ilerlesinde dikkat ederiz elimizden geldigince:):)
Yeni yıla acilde girdik oğlan ateşliydi düşmeyince götürdük. Bu aralar gözüm başka bişeyi görmüyo. Bakıcı işe başladı da buralara girebiliyorum işte :KK70: :KK8:

Yeni yıla acilde girdik oğlan ateşliydi düşmeyince götürdük. Bu aralar gözüm başka bişeyi görmüyo. Bakıcı işe başladı da buralara girebiliyorum işte :KK70: :KK8:
Oyy kiyamamm..
Cokmu kaldiniz.
Biraz daha buyunce karnin giremessin artik.
Cinsiyetleri ne zaman
Insallah tatli kizin olur bideeee

Oyy kiyamamm..
Cokmu kaldiniz.
Biraz daha buyunce karnin giremessin artik.
Cinsiyetleri ne zaman
Insallah tatli kizin olur bideeee
Ikısıde kız :KK53: :KK8: :KK19: twingilrsmoms yapacam kullanıcı adımı😵😁 valla aksam 9da gittik 2de cıktık acılden. Enfeksıyon varmıs antıbıyotık falan verdı sımdı ıyıyız. Bakıcı kızı canından bezdırıyo :KK55::KK70:

Ikısıde kız :KK53: :KK8: :KK19: twingilrsmoms yapacam kullanıcı adımı😵😁 valla aksam 9da gittik 2de cıktık acılden. Enfeksıyon varmıs antıbıyotık falan verdı sımdı ıyıyız. Bakıcı kızı canından bezdırıyo :KK55::KK70:
Masallah cici cici kizlarin olur ne guzel insallah. Suslu suslu giydirirsin:)
Cani daralinca acisini kim ilgileniyorsa ondan cikaracak tabi:)
Gecmis olsun insallah iyi olur dahada.
Ikizlerinde kanaman oldumi hic?

Masallah cici cici kizlarin olur ne guzel insallah. Suslu suslu giydirirsin:)
Cani daralinca acisini kim ilgileniyorsa ondan cikaracak tabi:)
Gecmis olsun insallah iyi olur dahada.
Ikizlerinde kanaman oldumi hic?
Ilkınde hep adet olmustum belki okumussundur. Ikızlerde de 6.haftada yerlesme kanaması yasadım ıkı gune gectı bıttı. Bıdaha kanama olmadı. Ama kanaman olursa muhakkak dr gıt. Sımdı 14.haftam bıtecek fakat dr kanamaları asla ıhmal etmeyın dedı. Bazen bı kese daha asagıda olabılıyomus. Ikızler cok tuhaf ya oglanda boyle degıldı. Tek kese oh mıs. Sımdı ultrasonda bı bırıne bakıyo bı bırıne ıyıce kafam karıstı. Ikısı de ıyımı dıyorum ıyı deyınce rahatlıyorum :rolleyes: :halay:

Ilkınde hep adet olmustum belki okumussundur. Ikızlerde de 6.haftada yerlesme kanaması yasadım ıkı gune gectı bıttı. Bıdaha kanama olmadı. Ama kanaman olursa muhakkak dr gıt. Sımdı 14.haftam bıtecek fakat dr kanamaları asla ıhmal etmeyın dedı. Bazen bı kese daha asagıda olabılıyomus. Ikızler cok tuhaf ya oglanda boyle degıldı. Tek kese oh mıs. Sımdı ultrasonda bı bırıne bakıyo bı bırıne ıyıce kafam karıstı. Ikısı de ıyımı dıyorum ıyı deyınce rahatlıyorum :rolleyes: :halay:
Yok unuttum rast gelmistim ama
Hormonlarin duygularin karma karisik olur zor iş ikiz ucüz valla BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 ta iyi bilir
Insallah sağlikla buyür gelirler kucaģina
Sana uyku haram geceler :KK45:

Yok unuttum rast gelmistim ama
Hormonlarin duygularin karma karisik olur zor iş ikiz ucüz valla BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 ta iyi bilir
Insallah sağlikla buyür gelirler kucaģina
Sana uyku haram geceler :KK45:
Valla napalım kuzum evlat ıcın katlanıyoruz. Ikızı ucuzu aynı anda buyutmek zor ama ılk bebegı benım gıbı olupta bu kadar az ay farkıyla ıkızlerıın olması daha zor. Belkı ılk ıkızler olsaydı daha kolay olurdu. Sımdı emekleyecek, yuruyecek ama ben pesınden kosturamıyorum. Oyuzden bakıcı tuttuk. Ama bastan ıkızler olsaydı bı sekılde daha kolay olurdu en azından en zor olanları buyumus olcaktı. Benım oglan zaten cok fena bıde ben agırlastım hepten kosamıyorum pesınde

Valla napalım kuzum evlat ıcın katlanıyoruz. Ikızı ucuzu aynı anda buyutmek zor ama ılk bebegı benım gıbı olupta bu kadar az ay farkıyla ıkızlerıın olması daha zor. Belkı ılk ıkızler olsaydı daha kolay olurdu. Sımdı emekleyecek, yuruyecek ama ben pesınden kosturamıyorum. Oyuzden bakıcı tuttuk. Ama bastan ıkızler olsaydı bı sekılde daha kolay olurdu en azından en zor olanları buyumus olcaktı. Benım oglan zaten cok fena bıde ben agırlastım hepten kosamıyorum pesınde
Yardimcilarin var yine o yuzden yukün hafifler
Elinden geldiğince yaparsin yetisirsin
Dogru zor ama nabicsksin kismet boyleymis kaldirabilicekmissinki nasip olmus sana.
Allah kolayliğini da verir insallah saglikli olsunlarda

Kiz sprucam sorucam unutuyorum su profildeki bebe senin mi😍😍😍

X