- 8 Nisan 2017
- 56.741
- 296.397
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.881
Bizim evde değildi eşimin arkadaisnin annesi hala memlekette ler evi bir hafta cam kapı açık bekletmisler tesadüfen girmişler eveÇok pis o koku ya, Komşumun başına gelmişti, ev çok uzun süre hayvan ölüsü var gibi koktu. Geçti mi sizin evden koku?
Ben ev dağınık oldu mi mosafir kabul etmiyorum geçen yüreğime indi kardeşim gelmişyeminle bir manisaya gelecem senin yanina o kadar merak ediyorum ki
Ne oldu kiBen yorumları okurke
anam kardesten ne olcak benim evimde dagiliyor temizlige 2 saatimi veriuorum bazen ama 2 dakkat her yer heryerdrBen ev dağınık oldu mi mosafir kabul etmiyorum geçen yüreğime indi kardeşim gelmiş
Manisa'ya en son 22yasimda gittim abimin asker arkadsi bana bakıyordu göz kirpmisti unutmadımyeminle bir manisaya gelecem senin yanina o kadar merak ediyorum ki
İşte benimde genelde dağınık şuan toplu hiç bir odam yok meselaanam kardesten ne olcak benim evimde dagiliyor temizlige 2 saatimi veriuorum bazen ama 2 dakkat her yer heryerdr
En büyük hayalimdi asker sevgilim olmasiManisa'ya en son 22yasimda gittim abimin asker arkadsi bana bakıyordu göz kirpmisti unutmadım
benim wsimde yapti manisada askerligini kizim 10 aylikken :) ama acemiligini orasi icin zindan adasi diyorlarManisa'ya en son 22yasimda gittim abimin asker arkadsi bana bakıyordu göz kirpmisti unutmadım
Dolabı atmayla kurtulamaz, duvarlara falan da işliyor, komşum her şeyi denemişti, Allah kolaylık versin iğrenç bir durum.Bizim evde değildi eşimin arkadaisnin annesi hala memlekette ler evi bir hafta cam kapı açık bekletmisler tesadüfen girmişler eve
Ev sahibi kadın hala memleketteymis gelince buzdolabını atar kesin diyordu gelini çok titiz biriymiş :))
bende oyletim;(İşte benimde genelde dağınık şuan toplu hiç bir odam yok meselaçocuklar yatınca topluyorum
Benim eşim sahilde yapmış görevini bayağı zor olmuş 22 kilo almışbenim wsimde yapti manisada askerligini kizim 10 aylikken :) ama acemiligini orasi icin zindan adasi diyorlar
Abime yakaladim o bakislari kızmıştı banaEn büyük hayalimdi asker sevgilim olmasi
Nasıp olmadı eşimle askerden geldikten sonra başladık konuşmaya
Valla onun birde tavuk sebze bayağı doluymuş dolap kurtlanmis herşeyDolabı atmayla kurtulamaz, duvarlara falan da işliyor, komşum her şeyi denemişti, Allah kolaylık versin iğrenç bir durum.
Arkadaşına kızsınAbime yakaladim o bakislari kızmıştı bana
oha:)nerde yapti maldivlerde falan miBenim eşim sahilde yapmış görevini bayağı zor olmuş 22 kilo almış
ogggValla onun birde tavuk sebze bayağı doluymuş dolap kurtlanmis herşey
Mersin :))oha:)nerde yapti maldivlerde falan mi