- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.841
10.numara dolabi almis.bu sekilde temizlemeden vermislerKızlar bu 10 numaranın dolabı neydiiii gızzzzzzz
Bu kadar da iddialiyizdirHic sansim yokmustu eger katilsaymistim
Ben galiba duzenle ilgili resimler anca atarim, e boyle kirli bisiler cikarsa beni ezer gecerlerBu kadar da iddialiyizdir
Gel bende de var kurabiyeAyyyyy geç kalmadım inşallahhhhhh
Sen şimdi bize ne demek istedinBen galiba duzenle ilgili resimler anca atarim, e boyle kirli bisiler cikarsa beni ezer gecerler
Ben 2 başımayım kirleten yok ki bacimSen şimdi bize ne demek istedin
Bence de 2 ve 10 hakediyor ben ikisine vefdim oyumu 3 olduğunu bilmiyoridum2.numaranin buzdolabi evrim gecirmis resmen
Döndüm dondum baktım neyden bahsedionuz kankaAynen.oraya bez girmiyor ben de temizlerken zorlaniyorum
Ablacım bu tarz kurabiyeler yüksek sıcaklıkta önceden ısıtılmis fırında pişmesi gerekiyor önceki kurabiye böyle olmamıştı fırın isitmadan attım el ayak altında kalmasın diyeBen de geçen hafta okul için kurabiye yapmıştım, o da böyle yayıldı. Yaygın baygın gönderdim mecbur..Niye öyle oldu anlamadım
Sen mi aldın ikinci el dolabıHepsi birbirinden bitli
Bitli olabülüüüSen şimdi bize ne demek istedin
La havle iftira topuna bakın gece geceSen mi aldın ikinci el dolabı
Asil sen benden biktin rahat birakayim dedim
Yok kız ne bıkcam sayende temizlik yapıyodum asıl ben mahcup oluyom sana foto atamayıncaAsil sen benden biktin rahat birakayim dedim
Merak ediyorum dolaplar kiminLa havle iftira topuna bakın gece gece