- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.921
10 numara çıkarmış birde negohatun..
Sırf yarisma için dolap alırmış ikinci el
Bilmem kiBende istiyorum bu sepetten :)
Buzdolabı sepeti diye mi alıcaz:)
Yarisma sayesinde her sey yapar oldukUçuk kaçık düşünceler benimki
O alt raf da harika dur dikkarli bakayım dolabın markasını felan da versin eğer dolaba aitse alt kısımBilmem ki
8.numara ozelden bana ulas anacim detayli bilgi ver bize
Öğrenirsen bi zahmet paylaş burda bizde nasiplenelimBilmem ki
8.numara ozelden bana ulas anacim detayli bilgi ver bize
Yani balık pişiren mi arasın tel üzerinde halıya çay döken mi ararsın kendi evi temiz olup komşuya temizlik yapan dahi varYarisma sayesinde her sey yapar olduk
Sensin sanirim:)O nasıl aklıma gelmedi katildim diyen titizlerden birisi de o@Negohatun
O alt raf da harika dur dikkarli bakayım dolabın markasını felan da versin eğer dolaba aitse alt kısım
Yarin ozelden detayli bilgiler alip yazarim burayaÖğrenirsen bi zahmet paylaş burda bizde nasiplenelim
Kupu devireni unutmayalim lutfenYani balık pişiren mi arasın tel üzerinde halıya çay döken mi ararsın kendi evi temiz olup komşuya temizlik yapan dahi var
Kız benim öyle dolap olması hayalden ibaret anca mağazadan alırken o halde olabilirSensin sanirim:)
Perdeyi koltuk üzerine artmış birde ne kadar minder var tekme attı sanırımKupu devireni unutmayalim lutfen
ocaga sutu yogurdu cayi yemegi dokeni unutma uzerinede naneyi gezdireni:)Kupu devireni unutmayalim lutfen
Diyoooosun. Senden vazgeçtim tamam ozaman pikaçhi:)Kız benim öyle dolap olması hayalden ibaret anca mağazadan alırken o halde olabilir
Bak ben cidden döküldü benim iki kez hemen yikatmayi aradim ama bu sanki bilerek dökülmüş gibi içinde fazla su kalmamışYa sahi halimi fayansmi ben pek anlayamadim cidden haliya caymi dökmüsler yaa
oyle deme pasaklilik emek isterPerdeyi koltuk üzerine artmış birde ne kadar minder var tekme attı sanırım
Sen beni çok temiz cici hayal ediyorsun sevdim seniDiyoooosun. Senden vazgeçtim tamam ozaman pikaçhi:)
Sen beni çok temiz cici hayal ediyorsun sevdim seni