- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.861
Etme anam etme sonu hayra çıkmıyorMerak ediyorum dolaplar kimin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etme anam etme sonu hayra çıkmıyorMerak ediyorum dolaplar kimin
Tamam sormayayim yoksa kimse paylaşmaz dahaEtme anam etme sonu hayra çıkmıyor
Ha oyleyse yine sıkıştırırım ben seniYok kız ne bıkcam sayende temizlik yapıyodum asıl ben mahcup oluyom sana foto atamayınca
10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler10 numara o buzdolabını öyle nasıl kullanmış
ciddrn mi10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler
Evetciddrn mi
o zamn kadincagizin gunahini aldik
Öğrenci mi acep sirke ile dezenfekte etsin içine bişey koymadan10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler
Ay iyi bari, Elektirik kesilmiş buzlar çözülüp içine mi akmış, temizlemeden önce içini bilinçli mi kirletmiş diye düşünürken, satın alınmış çıktı10.numara dolabi almis o sekilde temizlemeden vermisler
Elektrik kesildi mi Co k kötü oluyor eşimden duydum da eve giremedim kusacaktim dediAy iyi bari, Elektirik kesilmiş buzlar çözülüp içine mi akmış, temizlemeden önce içini bilinçli mi kirletmiş diye düşünürken, satın alınmış çıktı
Bizim suçumuz yok, gördüğümüzü söyledik :) Sonuçta yiyecek saklanan yer olunca bir şok etkisi yarattıo zamn kadincagizin gunahini aldik
Çok pis o koku ya, Komşumun başına gelmişti, ev çok uzun süre hayvan ölüsü var gibi koktu. Geçti mi sizin evden koku?Elektrik kesildi mi Co k kötü oluyor eşimden duydum da eve giremedim kusacaktim dedi
Sigorta değiştirmeye girmiş eve dolabı balkona çıkartmışlar
aynen haklisin bacimBizim suçumuz yok, gördüğümüzü söyledik :) Sonuçta yiyecek saklanan yer olunca bir şok etkisi yarattı
yeminle bir manisaya gelecem senin yanina o kadar merak ediyorum ki1numaranin dağınık hali benim toplu halim