- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.681
Sarmayi hopletip uzerinden pulbiberli yogurt mu yiyoruz napiyoruzbende basladim diyete yogurt pulbiber diyeti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarmayi hopletip uzerinden pulbiberli yogurt mu yiyoruz napiyoruzbende basladim diyete yogurt pulbiber diyeti:)
yok kuzu daha artik yrmeyecem artik soz verdim krndime artik her gecr e ve sabah 20 dk spor yapacamSarmayi hopletip uzerinden pulbiberli yogurt mu yiyoruz napiyoruz
Kiz sen kilolu degilsin kiyok kuzu daha artik yrmeyecem artik soz verdim krndime artik her gecr e ve sabah 20 dk spor yapacam
Kiz sen kilolu degilsin ki
aaa beni anlatmışKiloya ne bakıyorsun yağa bak yağa, azcik yesem belim kalinlasiyor benim
2 diyordun ne ara 4 oldu4 tanesi birinciliye oynar en az
Her yer canim
Ben olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diye bakalım gönderebilirsem göndereyim. Söz vermeyim. Benim öncesi sonrasından sonra hiç şansınız yok ama 4 çocukla güzel dağıtıyoruz
Tarih 2 Aralık 2019
Ben sizi uyarmıştım
Oglanin sayesinde 1.oldunEvet 1. benim sevgili oğlum duvara sanat eseri yapmış
Tebrik ederim cok guzel katlamiştin bebegim5 Benim:)
Tiyo vermesene yaOglanin sayesinde 1.oldunbakalim bu sefer kiz da seni birinci yapacak mi
Onu bi cocugun yapacagi kimsenin aklina gelmezTiyo vermesene ya
Yarışma uğruna ben yaptım sırf sen resimsiz kalma diyeOnu bi cocugun yapacagi kimsenin aklina gelmez
O kadar da seviliyorum yaniYarışma uğruna ben yaptım sırf sen resimsiz kalma diye