- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.661
kuzu benimkini gorsen oha diyorum dersin vallah:)İddialı kaç tane diye sordum geçen cvp verdin mi bilmem kaç tane iddialı var sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu benimkini gorsen oha diyorum dersin vallah:)İddialı kaç tane diye sordum geçen cvp verdin mi bilmem kaç tane iddialı var sence
Minik yeme isi nasil gidiyorİddialı kaç tane diye sordum geçen cvp verdin mi bilmem kaç tane iddialı var sence
Mutfakta istedigin kısım olur canimKızlar kategori mutfak mi mutfakta heryer mi yoksa bi yer söyledimi baktım ama göremedim
aaa:)Manisaliyim kirkagac a 10 dk kadar yakınım :))
Gelenbe Medar yol üzerinde n geçerken gördüklerim benim deaaa:)
benim abim kırkağaçta askerlik yaptı kısa sürede..
geldim oraya da..:) zeytin felan ünlü orada ne bilim bi sürü zeytin aldim:)
aralık sonu ocak başı gelenbe vs gibi ilginç isim dolu okudukça nasıl bir yer demişim
Yiyorum hala ben :/Minik yeme isi nasil gidiyor
Kirkagacta askerlik yaptıysa çakı gibi olmuştur eminim soylenilene göre Türkiye genelinde en zor ve çok çok disiplin li askerlik yapılan yermis :))aaa:)
benim abim kırkağaçta askerlik yaptı kısa sürede..
geldim oraya da..:) zeytin felan ünlü orada ne bilim bi sürü zeytin aldim:)
aralık sonu ocak başı gelenbe vs gibi ilginç isim dolu okudukça nasıl bir yer demişim
abim askerdeyken başladi sigara içmeye. 26 yaşına kadar hiç sigara içmedi.Kirkagacta askerlik yaptıysa çakı gibi olmuştur eminim soylenilene göre Türkiye genelinde en zor ve çok çok disiplin li askerlik yapılan yermis :))
yazılanlari ben hayretler içinde okuyordum..:)Gelenbe Medar yol üzerinde n geçerken gördüklerim benim de
Zeytin ve kavun diyarı burası çok iyi yapmışsın
Yiyorum hala ben :/
Bir çok yerde belde köy isimleri benzer ama duymadın demek daha önce :))yazılanlari ben hayretler içinde okuyordum..:)
kavunu ben orada çok yedim tam zamanda:) yaz günleriydi bide:)
yok öle bi isim duymadim..:)Bir çok yerde belde köy isimleri benzer ama duymadın demek daha önce :))
Alaşehir de bir köy ismi vardı o kadar zor ki telaffuz horzumalayaka idi sanırım adı tam hatırlamıyorum küçükken gitmiştim hala unutamıyorum saçmalığıniyok öle bi isim duymadim..:)
bizim köy isimleri anlamlı koyarlar:)
Bilecikteyim
anlami neymiş bunu ilk defa duydumAlaşehir de bir köy ismi vardı o kadar zor ki telaffuz horzumalayaka idi sanırım adı tam hatırlamıyorum küçükken gitmiştim hala unutamıyorum saçmalığıni
Doğru yazmışım şimdi baktım da ortaokila gidiyordum k zaman unutmamisim halaAlaşehir de bir köy ismi vardı o kadar zor ki telaffuz horzumalayaka idi sanırım adı tam hatırlamıyorum küçükken gitmiştim hala unutamıyorum saçmalığıni
Bilmiyorim kianlami neymiş bunu ilk defa duydum
4 tanesi birinciliye oynar en azİddialı kaç tane diye sordum geçen cvp verdin mi bilmem kaç tane iddialı var sence
Her yer canimKızlar kategori mutfak mi mutfakta heryer mi yoksa bi yer söyledimi baktım ama göremedim