- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.721
Senden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardı
Bizim evde silinir 2 hafta atlamadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden hiç beklemezdim benim haylilerimde her hafta cam silen azerinn vardı
Ojelerim once yemek topiginde simdi de burda meshur olduAynadan ziyade ojelerin yakiyor
Ayyyyyy şimdi sonuncu olduğuma çok sevindimmmmGöremedim valla bişey
Süslü anacim. Kariyerde yaparim cocukta diyorHeee yaaaaa maşallah 4 çocukla ve sürekli temizlik yapmana rağmen nasıl öne kullanabiliyorsun BirTutamMutluluk20
Oce surmeleri seviyorumHeee yaaaaa maşallah 4 çocukla ve sürekli temizlik yapmana rağmen nasıl öne kullanabiliyorsun BirTutamMutluluk20
Maşallah yaaBizim evde silinir 2 hafta atlamadan
Karoyer yaptirmadilar anacimSüslü anacim. Kariyerde yaparim cocukta diyor
Ben perşembeden beri ocak silmiyorum her gün çorba taşar yemek dökülür süt taşar anam bu hafta hiç biri olmadı bi ocağı batıramadımAyyyyyy şimdi sonuncu olduğuma çok sevindimmmm
Kız var yaaa sırf burda birinci olabilmek için bazı yerleri ellemicem pislikten koksunn
Oje demek istedim.Karoyer yaptirmadilar anacim
Abbboooovvvvvvvvvvv kızzzzzzzz tamam yeni fotoda ocak var sa sensinBen perşembeden beri ocak silmiyorum her gün çorba taşar yemek dökülür süt taşar anam bu hafta hiç biri olmadı bi ocağı batıramadım
Nevonun gelip anketi kaldirmasini bekliyorum canimAbbboooovvvvvvvvvvv kızzzzzzzz tamam yeni fotoda ocak var sa sensin
Yeni fotolar ne zaman gelecek
2 benimE kim kaldi 2 ve 3
benim2 kim ben onun sadeleşmesine verdim oyumu
Valla süper sadeleşmişsin. Attın dimi öncesinde olup sonrasında olmayanları
yok onlari baska bolmelere koydumValla süper sadeleşmişsin. Attın dimi öncesinde olup sonrasında olmayanları
Valla süper sadeleşmişsin. Attın dimi öncesinde olup sonrasında olmayanları
Hadi yayok onlari baska bolmelere koydum