- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.641
Evet canim bu oylama bitecek yeni kategori acilacakAzerin bugün 19.00 da mi bitecek oylama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim bu oylama bitecek yeni kategori acilacakAzerin bugün 19.00 da mi bitecek oylama
Bizimki de meyve delisi. 3 öğün meyve yer neden diye sormaz.evet oglusum uzumu cok sever uzum olsun ne olursa olsun bu kadr meyve seven bi covuk gormedim
Orijinal Manisa üzüm un. Yaşı yok yoksa farklı cins üzüm var burda :)))Aksam o saatlerde benimki evine geri dondu kankagelirken bebelere hediye neyim alacakti diye sabirsizlandilar uyumadilar dababayi tinlayan yok herkes posetlere kostu
Neler yapmis ya yinesenin yuzunden diyettekiler buraya ugramicak
Biz istanbulda degiliz ama 1 aydan coktur aciyoruz
Bizim burda yasi var kanka
manisa kırkağaçlı mısınız:)Orijinal Manisa üzüm un. Yaşı yok yoksa farklı cins üzüm var burda :)))
Yine kazanamayacağını anladın dimiAn itibari ile kimseye baski yapmadan 11 kisi foto atmis sagolsunaksama kadar 15 olursa oy sayisini 3e cikaralim mi ne dersiniz
Afferin hep boyle ol istegünaydin dün akşam mutfagi eşime biraktim kızı babaanneye postaladim uyumuşum
Hosgeldin canim.nasilsinBizimki de meyve delisi. 3 öğün meyve yer neden diye sormaz.
oyun oynarken meyve kesip getiriyorum. Acayip mutlu oluyor.
Haa tamam anladimOrijinal Manisa üzüm un. Yaşı yok yoksa farklı cins üzüm var burda :)))
O hatun gecen de kek bi de baska bi sey yaptiydi unuttum bak simdiAllahım 4 çocukla sarma saran hatunlar var hiç kıskanmadım kii
Hic sorma bak kendimi unutmusum 12 kisiyiz su andabu sefer iddiali foto cok fazla 2 oyu az bulanlar ola bilirYine kazanamayacağını anladın dimi
İstetsen 5 e çıkar hiç şansınız yok
Kek neyse çırpıyorsun döküyorsun.Hosgeldin canim.nasilsin
Haa tamam anladim
O hatun gecen de kek bi de baska bi sey yaptiydi unuttum bak simdi
Hosgeldin canim.nasilsin
Haa tamam anladim
O hatun gecen de kek bi de baska bi sey yaptiydi unuttum bak simdi
Hımmm merak ettim şimdiHic sorma bak kendimi unutmusum 12 kisiyiz su andabu sefer iddiali foto cok fazla 2 oyu az bulanlar ola bilir
Sen cildirdin herhalde 500 parcali yapboz ne kiz 4 bebeli eveKek neyse çırpıyorsun döküyorsun.
Sarma nedir yahu
Ben çocukların yaptıklarını toplucam diye akşam oluyor.
Dün biri 500 ikisi 250 parça 3 yapbozu karıştırmışlar
Ohh sefan olsun hep calisacak misin biraz da dinlenyazarsan etiketle beni yilbasi oncesi bi el atmayi dusunyorum da ben de eveİyiyim azerincim sen nasılsın?
2 hafta yıllık iznim vardı onu kullandım, evdeydim. döndük şimdi kürkçü dükkanına.
uzun zamandır maraton yapmıyorum. evin ihtiyacı var ama bir türlü fırsat olmuyor. olursa liste halinde diğer konuna maddeler halinde yazarım. :)
Aksam gorursunHımmm merak ettim şimdi
hem fogal srker sevmeyen cocuga zaten sasiriyorum benim kizimda kafasina eserseBizimki de meyve delisi. 3 öğün meyve yer neden diye sormaz.
oyun oynarken meyve kesip getiriyorum. Acayip mutlu oluyor.
bende basladim diyete yogurt pulbiber diyeti:)Aksam o saatlerde benimki evine geri dondu kankagelirken bebelere hediye neyim alacakti diye sabirsizlandilar uyumadilar dababayi tinlayan yok herkes posetlere kostu
Neler yapmis ya yinesenin yuzunden diyettekiler buraya ugramicak
Biz istanbulda degiliz ama 1 aydan coktur aciyoruz
Bizim burda yasi var kanka
Manisaliyim kirkagac a 10 dk kadar yakınım :))manisa kırkağaçlı mısınız:)
Napcan atak mı yapcanAzerin bugün 19.00 da mi bitecek oylama
İddialı kaç tane diye sordum geçen cvp verdin mi bilmem kaç tane iddialı var senceHic sorma bak kendimi unutmusum 12 kisiyiz su andabu sefer iddiali foto cok fazla 2 oyu az bulanlar ola bilir