Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Hazirda var benim

Bu ucretler devlet de mi kanka?bizim burda ozeldeki doktorlar daha iyi ama ucreti biraz tuzlu tabi

Jennacim nasilsin

Baslik degistirildi canim artik duzene de oy vere bilirsin
Yanii smdi dha iyi oldu bugune dek duzen olanlari eledim direk resmen bide yarisma 2 gunde 1 mi oluyo yaa denk gelip bakmasam goremiyorum

Yanii smdi dha iyi oldu bugune dek duzen olanlari eledim direk resmen bide yarisma 2 gunde 1 mi oluyo yaa denk gelip bakmasam goremiyorum
Haftada iki kategori oluyor oylama sali aksami ve cuma aksami basliyor canim
Sağol canım benim,iyiyim şükür. Sen nasılsın?
Tesekkur ederim balim cumartesi ve onumde kocaman bir pazartesi oldugunu varsayarsak fena degilim

Idare ediyorum şükür. Bilmiyorum nerdeler,unutulduk
hep uzuyorlae bizi
Hazirda var benim

Bu ucretler devlet de mi kanka?bizim burda ozeldeki doktorlar daha iyi ama ucreti biraz tuzlu tabi

Jennacim nasilsin

Baslik degistirildi canim artik duzene de oy vere bilirsin
Şöyle ki merkez devlet hastaneleri ve ilçe devlet hastaneleri muayene ücreti farklı üniversite hastane si muayene ücreti farklı

Şimdi baktım da özel hastanelerde 15 lira

Devlet hastaneleri 7 lira üniversite hastaneleri 8 lira yazıyor

Bunu giriş yapınca odemiyorsun birikiyor eczaneden ilaç alacağın zaman önüne kabak gibi çıkıyor ..biz sürekli üni hastaneye gidiyoruz büyük oğlan için
.

Dış için hiç ilaç yazmiyorlar ya o yüzden bayagidir birikmiş

Geçen ben kendim için 56 lira ödedim

Eğer muayene ücretini ödemek istemezsen eczacılar verilen recetedeki ilaçları da reçetesiz fiyattan veriyor mecbursun yani :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…