-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.261
Yanii smdi dha iyi oldu bugune dek duzen olanlari eledim direk resmen bide yarisma 2 gunde 1 mi oluyo yaa denk gelip bakmasam goremiyorumHazirda var benim
Bu ucretler devlet de mi kanka?bizim burda ozeldeki doktorlar daha iyi ama ucreti biraz tuzlu tabi
Jennacim nasilsin
Baslik degistirildi canim artik duzene de oy vere bilirsin
Sağol canım benim,iyiyim şükür. Sen nasılsın?Hazirda var benim
Bu ucretler devlet de mi kanka?bizim burda ozeldeki doktorlar daha iyi ama ucreti biraz tuzlu tabi
Jennacim nasilsin
Haftada iki kategori oluyor oylama sali aksami ve cuma aksami basliyor canimYanii smdi dha iyi oldu bugune dek duzen olanlari eledim direk resmen bide yarisma 2 gunde 1 mi oluyo yaa denk gelip bakmasam goremiyorum
Tesekkur ederim balim cumartesi ve onumde kocaman bir pazartesi oldugunu varsayarsak fena degilimSağol canım benim,iyiyim şükür. Sen nasılsın?
Noel tatili de olursa yaşadınHaftada iki kategori oluyor oylama sali aksami ve cuma aksami basliyor canim
Tesekkur ederim balim cumartesi ve onumde kocaman bir pazartesi oldugunu varsayarsak fena degilim
Olmaz mi ohooooNoel tatili de olursa yaşadın4 bebeyle delirmeceler
Haklısın canım, sana kolaylıklar diliyorumOlmaz mi ohoooosimdiden tatil cikarani sık sık aniyorum
Sagolasin cnimHaftada iki kategori oluyor oylama sali aksami ve cuma aksami basliyor canim
Tesekkur ederim balim cumartesi ve onumde kocaman bir pazartesi oldugunu varsayarsak fena degilim
Yine de daha aciklayici olsun diye arkadaslar istedi biz de basligi duzelttiktamamda duzen yaparken o dolaplarin ici tozu kiri trmizleniyor
simdi fark ettim:)Yine de daha aciklayici olsun diye arkadaslar istedi biz de basligi duzelttik
Yatağı keserdinAhahaha o fotoyla kesin birinciydim ama odanın bei kısmı değil de tamamı vardı ya pek genişti
O foto cok genisdi yesanin dedigi gibi o yuzden alamadim kuzu
Selam canimSelam :)
İlk defa ilk 5e giriyorumkatilimci 6 kisi ya ondan herhal
Idare ediyorum şükür. Bilmiyorum nerdeler,unutulduk
Şöyle ki merkez devlet hastaneleri ve ilçe devlet hastaneleri muayene ücreti farklı üniversite hastane si muayene ücreti farklıHazirda var benim
Jennacim nasilsin