- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.281
BirTutamMutluluk20 ben katilsaydim bence herkes 2. Ligi paylasirdi tek başına birinci olurdumsu içiyordum püskürttüm resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BirTutamMutluluk20 ben katilsaydim bence herkes 2. Ligi paylasirdi tek başına birinci olurdumsu içiyordum püskürttüm resmen
Napalim,unutuldukhep uzuyorlae bizi
Şöyle ki merkez devlet hastaneleri ve ilçe devlet hastaneleri muayene ücreti farklı üniversite hastane si muayene ücreti farklı
Şimdi baktım da özel hastanelerde 15 lira
Devlet hastaneleri 7 lira üniversite hastaneleri 8 lira yazıyor
Bunu giriş yapınca odemiyorsun birikiyor eczaneden ilaç alacağın zaman önüne kabak gibi çıkıyor ..biz sürekli üni hastaneye gidiyoruz büyük oğlan için
.
Dış için hiç ilaç yazmiyorlar ya o yüzden bayagidir birikmiş
Geçen ben kendim için 56 lira ödedim
Eğer muayene ücretini ödemek istemezsen eczacılar verilen recetedeki ilaçları da reçetesiz fiyattan veriyor mecbursun yani :/
Aa nedenki.
Eskisi gibi sohbete gelmiyor larAa nedenki.
Bende gidecüm yakinda :))Eskisi gibi sohbete gelmiyor lar
Canım senin neyin vardı, buraya bakamadım son günlerdeGecmis olsun canimbenim de ignemin bitmesine son 2 gun kaldi.oglanlar her yerin altini ustune getirmis yine gidem kizin odasini duzenleyip kapisini kitleyem de bari hemsire geldiginde duzenli bi odamiz olsun sokacak
Bizim burda ilaclar ister receteyle ister recetesiz ayni fiyata veriliyor.baya da pahali gecen benim ilaclarima esim 300 lira gibi bi para odedidevlet karsilamiyor hic bir ilaci.hep uzuyorlae bizi
Şöyle ki merkez devlet hastaneleri ve ilçe devlet hastaneleri muayene ücreti farklı üniversite hastane si muayene ücreti farklı
Şimdi baktım da özel hastanelerde 15 lira
Devlet hastaneleri 7 lira üniversite hastaneleri 8 lira yazıyor
Bunu giriş yapınca odemiyorsun birikiyor eczaneden ilaç alacağın zaman önüne kabak gibi çıkıyor ..biz sürekli üni hastaneye gidiyoruz büyük oğlan için
.
Dış için hiç ilaç yazmiyorlar ya o yüzden bayagidir birikmiş
Geçen ben kendim için 56 lira ödedim
Eğer muayene ücretini ödemek istemezsen eczacılar verilen recetedeki ilaçları da reçetesiz fiyattan veriyor mecbursun yani :/
Valla olurdun kanka seninki disari cikaracak zamani bulduBirTutamMutluluk20 ben katilsaydim bence herkes 2. Ligi paylasirdi tek başına birinci olurdum
Sen nereyeBende gidecüm yakinda :))
Ben de oyleyim ya hevesim kirildi mi duzelmesi zorburcun neEn sevdiğim şey kitab fuarina gitmek.
Benm sevgili eşim mirin kirin etti goturmemek icin sorada yalvardi gidelim diye..
Ilk tavir benim icin cok önemli yaa gardım düsüyor hevesim kaciyor hemen aģzimdan cikmadan reddedildimi.
Bense sonuç gidemedim asabim bozuk yafff
Bu erkekler ne kadar gıcık pandalar ya
Kansizim ve beynime oksijen az gidiyomus.ilaclardan beri iyim cok SukurCanım senin neyin vardı, buraya bakamadım son günlerde
Allah şifa versin canım, sen Azerbaycan da mısınBizim burda ilaclar ister receteyle ister recetesiz ayni fiyata veriliyor.baya da pahali gecen benim ilaclarima esim 300 lira gibi bi para odedidevlet karsilamiyor hic bir ilaci.
Valla olurdun kanka seninki disari cikaracak zamani buldu
Sen nereye
Ben de oyleyim ya hevesim kirildi mi duzelmesi zorburcun ne
Kansizim ve beynime oksijen az gidiyomus.ilaclardan beri iyim cok Sukur
Yukselenim boģa. Günes burcum kova.Bizim burda ilaclar ister receteyle ister recetesiz ayni fiyata veriliyor.baya da pahali gecen benim ilaclarima esim 300 lira gibi bi para odedidevlet karsilamiyor hic bir ilaci.
Valla olurdun kanka seninki disari cikaracak zamani buldu
Sen nereye
Ben de oyleyim ya hevesim kirildi mi duzelmesi zorburcun ne
Kansizim ve beynime oksijen az gidiyomus.ilaclardan beri iyim cok Sukur
Evet canim Azerbaycanda yasiyorumAllah şifa versin canım, sen Azerbaycan da mısın
Annem de kova ve biraz dominantdir sen de oyle misinYukselenim boģa. Günes burcum kova.
Valla ya gidemedim uzuldum.
Acisini nerden cikaricam blmiyorum suan:):)
Yani kısmen. Ama kova burcu dominant olmaz freş bi burctur.Evet canim Azerbaycanda yasiyorum
Annem de kova ve biraz dominantdir sen de oyle misin
Buna katılırım belki, ne zaman başlıyor canım kaçırmıyımKizlar bundan sonraki kategori mutfak ve ondan sonra enler yarisacak
Anneminki anneligin verdigi dominantlikla da birlesmis x2 olmus o zamanYani kısmen. Ama kova burcu dominant olmaz freş bi burctur.
Boğa dan dolayi olabilir belki.
Dominant olsaydim suan sirf kendi dediğim olsun diye giderdim yalvardi cunku :))
Ama ben ilk cevabini nazikce bekledim alamadiğim icin gitmedim:))
Benm esiminde gunes burcu kova.
Kovanin icine giresice
Fotolar sali aksami 7 ye kadar bana atilacak canimBuna katılırım belki, ne zaman başlıyor canım kaçırmıyım
OlabilüAnneminki anneligin verdigi dominantlikla da birlesmis x2 olmus o zaman
Aa iyi vakit varmış, aklımda bir şey varFotolar sali aksami 7 ye kadar bana atilacak canim