- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.301
Bu gece yine esim yoktu diye bizde kaldi ben de hercai izliyorum bazen mutfaga geciyorum falan yatakta beni sesliyo git uyu dolanma ortalikta diyeOlabilü
Temizle de gorekBu hirsla bi yerimi temizlesem ne yapsam
Ne oAa iyi vakit varmış, aklımda bir şey var
Ahh annem. Az kaldi gidecem anamin yaninaaaBu gece yine esim yoktu diye bizde kaldi ben de hercai izliyorum bazen mutfaga geciyorum falan yatakta beni sesliyo git uyu dolanma ortalikta diye
Söylemem fotoğraf atınca görürsün
Baya buyumus masallahBen de
11 canım en büyük
En ufak sesde rahatsiz olur.bi de gec uyumalari sevmezAhh annem. Az kaldi gidecem anamin yaninaaa
Uyuyamiyor demekki. Annelerimiz boyle benmkide uyuyamaz
TamamSöylemem fotoğraf atınca görürsün
Bak gec uyumayi bende cok sevmemEn ufak sesde rahatsiz olur.bi de gec uyumalari sevmezbekarken de gece gec yatmamizi sevmezdi evlendim yine ayni
Tamam
Ben de gec yatmayi sevmem en gec yattigim 1 falandir.yani kendi istegimle gec yattigimBak gec uyumayi bende cok sevmem
Ama ses konusunda belli bi yaşta duyarli oluyorlar artik.
Annemin evi kalabalik oldugu icin cok daģiliyor ordan cekip topladikca ayarlarim belki
Senin olmasinda benimmi olsun bebelerle :))Ben de gec yatmayi sevmem en gec yattigim 1 falandir.yani kendi istegimle gec yattigimyoksa oglanlarin yuzunden 4.5.6 da uyudugum zamanlar da oldu
Eskiye gore daha iyi tabi ama deliksiz uyumuyoruz yine deSenin olmasinda benimmi olsun bebelerle :))
Normal cocukla duzen başka.
Simdi rahatmisin peki.
Gece uykulari nasil
nereyeBende gidecüm yakinda :))
oda kötü yiaaaaBizim burda ilaclar ister receteyle ister recetesiz ayni fiyata veriliyor.baya da pahali gecen benim ilaclarima esim 300 lira gibi bi para odedidevlet karsilamiyor hic bir ilaci.
Valla olurdun kanka seninki disari cikaracak zamani buldu
Sen nereye
Ben de oyleyim ya hevesim kirildi mi duzelmesi zorburcun ne
Kansizim ve beynime oksijen az gidiyomus.ilaclardan beri iyim cok Sukur
Belki bizde bir sorun vardır
Ne bileyim,kendimden şüphe eder oldum :/nereye
oda kötü yiaaaa
aglatıyorsun beni biz ne yaptık onlara
Sen hava mi atiyon kiz bizeBende temız halıyle yatagımı paylasayım dedimoğlan yatmadan hemen öncesi
Yarışmaya katılmıyom hee zaten katılacak zamanım bilen yok artık bari tertemiz nevresim takımımlan katılam dedimdüşünün ki hangi kategoriyle yarışılıyor ondan bile haberim yok bu aralar
Ahahahahah onlar gelmeden de dagınık yewrımm oglan sagolsun yatagından cok benımkınde ozel hayat kalmadı yeaSen hava mi atiyon kiz bizeikizler gelsin gorucem ben senin yatagini
Rakika benden küçük marla da senden alalım şunları elimizeNe bileyim,kendimden şüphe eder oldum :/