- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.241
Niye orda geriden mi geliyor günlerBu gun cuma ve benim tuyler diken diken yine
Bak kafayi nasil siyirdiysam sabah sabah gunleri karistirmisimNiye orda geriden mi geliyor günler
Nasilsin canim1 numara boya çıkarmak zor iş kendimden biliyorumo yüzden hakkındır bu oy
5 numara çok güzel olmuş dolap düzeni
Çok şükür canım daha daha iyiyim, bugün ilacım bitiyor. İki kutu antibiyotik devirdim, daha da iyi olmazsam bademcik ameliyatı yapıcam kendimeNasilsin canim❤
Aaaa çok geçmiş olsunÇok şükür canım daha daha iyiyim, bugün ilacım bitiyor. İki kutu antibiyotik devirdim, daha da iyi olmazsam bademcik ameliyatı yapıcam kendime
Sen nasılsın
Çok fena hem de 12 yıllık evliliğimde kocam ilk kez beni bu kadar hasta gördüAaaa çok geçmiş olsun
Bu sene hastalıklar geçmiyor da yahu
Çok fena hem de 12 yıllık evliliğimde kocam ilk kez beni bu kadar hasta gördü
Adam bile büyük şok yaşadı
Amin canım sağol
Rabbim şifa versin anne hasta oldu mu hayat duruyor evde
Gecmis olsun canimÇok şükür canım daha daha iyiyim, bugün ilacım bitiyor. İki kutu antibiyotik devirdim, daha da iyi olmazsam bademcik ameliyatı yapıcam kendime
Sen nasılsın
Eve hemşire mi geliyor ne güzelGecmis olsun canimbenim de ignemin bitmesine son 2 gun kaldi.oglanlar her yerin altini ustune getirmis yine gidem kizin odasini duzenleyip kapisini kitleyem de bari hemsire geldiginde duzenli bi odamiz olsun sokacak
Evet canim bizim burda hemsireler eve geliyolar igne yapmak icin tabi ufak bi ucret karsiliginda:)Eve hemşire mi geliyor ne güzel
foto cekGecmis olsun canimbenim de ignemin bitmesine son 2 gun kaldi.oglanlar her yerin altini ustune getirmis yine gidem kizin odasini duzenleyip kapisini kitleyem de bari hemsire geldiginde duzenli bi odamiz olsun sokacak
Düşündüm de biz burda ayaklarına gittiğimiz halde para veriyoruzEvet canim bizim burda hemsireler eve geliyolar igne yapmak icin tabi ufak bi ucret karsiliginda:)
Doktor da geliyor eve.acil yardim denen bi bolum var gece gunduz farketmeden istedigin saate ariyosun ambulansla eve geliyor doktor
Idare ediyorum şükür. Bilmiyorum nerdeler,unutulduk
Valla ben hep smdiye kdr oyumu temizlik olanlara verdim duzeni pek saymadmAynen azerin başlığı temizlik ve düz En yarışması diye değiştirsek miBirTutamMutluluk20
Hazirda var benimfoto cek
Bu ucretler devlet de mi kanka?bizim burda ozeldeki doktorlar daha iyi ama ucreti biraz tuzlu tabiDüşündüm de biz burda ayaklarına gittiğimiz halde para veriyoruz..Rabbim sonumuzu hayret
Geçen oğluma ilaç aldık hasta diye doktor yazdı 160 lira muayene ücreti ödedik ilaçları 13 lira tuttu
Kız dedi ki abla hazırlıklı ol bir sonraki ilaç da 100 lira daha vereceksin onun üzerine yine muayene oldu yani 100 lirayı geçti yine muayene ücreti
Jennacim nasilsinIdare ediyorum şükür. Bilmiyorum nerdeler,unutulduk
Baslik degistirildi canim artik duzene de oy vere bilirsinValla ben hep smdiye kdr oyumu temizlik olanlara verdim duzeni pek saymadm