-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.941
Mrs Anka EkiciAnka beni maratona yolladı kendisi muhabbette
Çocuk odasımı katılsam mı
Çocuk odası mı dolap içi çekmece neyim olur muKatilamaz ki katilamaz ki
Olur tabiÇocuk odası mı dolap içi çekmece neyim olur mu
Hayir canim farkli kategoriler oluyorYarışma hep mutfak kategorisinde mi olacak ?
Yok yavruşko 1+2 yolda benım
Ooo kimler gelmis kimlerBen 7 ve 9a basıyom tolga abeyyy
Yok be yavrum inan hiç fırsatım olmadı. O kadar yoğun bi hafta geçirdim ki valla totom yer görmedi. Oğlanı sünnet ettirdik duasını okuttuk. Resmen bu hafta banlanmam isabet olduOoo kimler gelmis kimlerbanliyken izledin mi bizi
Ahh ne guzrl darisi basimizaYok be yavrum inan hiç fırsatım olmadı. O kadar yoğun bi hafta geçirdim ki valla totom yer görmedi. Oğlanı sünnet ettirdik duasını okuttuk. Resmen bu hafta banlanmam isabet oldu
Ya ben hiç kıyamadım ama adam ohaa ya sen bunu içselleştirene kadar oğlan baltalık olacak dedi ve kestirdikAhh ne guzrl darisi basimizabenim heruf cocuklardan beter kiyamiyomus
seni cok merak ettim ;( vallah iki 3 kez konustuk ama sevdim seni gaciYa ben hiç kıyamadım ama adam ohaa ya sen bunu içselleştirene kadar oğlan baltalık olacak dedi ve kestirdikresmen galeyana getirdi beni cok uzgun ve sınırlıydım allahtan benım bebe olağan huysuzlugunda devam ettı de sınırım yatıstı ya. Yarına gün almış bana geceden söylüyo tam bi gerizekalı gibi davrandı. Tüm gece ağladım uyku uyumadım. Gittik dr muayene etti tamam sorun yok hadi deyip kestirdik. Pazar günü de duasını okuttuk. Ancak totom yer gördü. Bulantılarım gectı allahtan fakat karnım cok erken sısmeye basladıgı ıcın subata bırakamadık hareketlerım kısıtlanacak diye. Ne bıleyım paldır küldür oldu bıraz ama oldu yanı
ne kadr zekiyimO zamana kadar birinci olursun
Cocuk odasini yapmadik
Konuşmalarınızı tam.olarak takip edemiyorum canim çocuk odasını ne zaman yapıyoruz ?Kizlar foto cekerken biraz uzaktan cekin kolaja sigmiyor sonra
yuhungenAfiyet olsun ben de aynısını yaptım bugün önce kalburabastı yedim sonra pişi ile çay keyfi yaptım
benGeçen yarışmadan 7 numara kimdi ?
Bu yarışmada 8 numara favorimsin
büyük diye biliyorum bize göre yaşcaAa abla miben de akranim gibi konusuyorum oyle
Himm benim aklımda öyle kaldı galibaYok yavruşko 1+2 yolda benım