Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
H M H M Sana özel geliyor
IMG_20191218_204504.jpg
ispanakli börek
Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye

Yanında limonlu çay kilo yapmasin diye :KK70:

Foto çekmek aklıma geldi ama ev sahibi yanında çekemedim ye ye yesene deyip durunca ısırık aldım çay yenilemeye gitti o ara çektim :KK53:

:KK70: en pasaklı yerleri atiyormuydun önceden biz birinci olma uğruna atıyoruz şimdi :KK70:
Evet yaklaşık 4 yıldır yesa yesa e atıyordum. Yesa taşındı havalandı beni beğenmez oldu :KK70: oy bile vermedi :KK70: 4-5 aydır sanırım Mia- Mia- ya atıyorum 😍😍😍 Mia- Mia- bıkarsa sana atarım :KK70:
Mutfağın temiz fotosunu ben Mia- Mia- için çekmiştim:KK70: maraton sonun hasılatı diye :KK70: yarışma için çekmedim aslında:KK70:

H M H M Sana özel geliyor Eki Görüntüle 2566695 ispanakli börek
Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye

Foto çekmek aklıma geldi ama ev sahibi yanında çekemedim ye ye yesene deyip durunca ısırık aldım çay yenilemeye gitti o ara çektim :KK53:
Zalımın gızı diyet yapıyok burda :KK14:

Evet yaklaşık 4 yıldır yesa yesa e atıyordum. Yesa taşındı havalandı beni beğenmez oldu :KK70: oy bile vermedi :KK70: 4-5 aydır sanırım Mia- Mia- ya atıyorum 😍😍😍 Mia- Mia- bıkarsa sana atarım :KK70:
Mutfağın temiz fotosunu ben Mia- Mia- için çekmiştim:KK70: maraton sonun hasılatı diye :KK70: yarışma için çekmedim aslında:KK70:

Puhahahaha aşk olsun kız. Senin yerin hep aynı.. Ama o kadar çok görmüşüm ki senin mutfağı hemen hızlıca geçtim başka mutfaklara hahaahh

Ben bıkmam ankam ama gözüm alışıyo dağınıklık olarak görmemeye başladım 😂

Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye

keske normaldedr arkadas olsak acayip defikodu yapardik:KK66:

Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye

Ayy... vicdansiz minik!
En sevdiklerimm😤
Ye ama yaramasin limonlu cayda icmişsinnn hiic yaramaz guzel formul👍😠😜😆

Oyle valla matrak grup olmak zor iş
Kolay bulunmuyooor .
Ben Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne e kesinlikle yedirmezdim mesela birsey :KK70:
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 a da degişik yemekler yaptirirdim :KK70:
Senle yerdik oha :KK70:
Ben yerdim ki sen mutfağa gittikçe :63:

Ev sahibinin yanında yemiyormus gibi yapıp o gidince tikanircasina yemek yemek ne demek bilmezsin sen :KK70:
beklerim :KK70:
Zalımın gızı diyet yapıyok burda :KK14:
özür dilerim hm de diyet yapıyor onun için atmıştım aslında :KK45:
Ayy... vicdansiz minik!
En sevdiklerimm😤
Ye ama yaramasin limonlu cayda icmişsinnn hiic yaramaz guzel formul👍😠😜😆
Tabi limonlu çay önemli limon uedikelrini hızlıca parçalıyor yağa dönüşmuyor 😂

X