- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.961
Evet yaklaşık 4 yıldıren pasaklı yerleri atiyormuydun önceden biz birinci olma uğruna atıyoruz şimdi
Zalımın gızı diyet yapıyok burdaH M Sana özel geliyor Eki Görüntüle 2566695 ispanakli börek
Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye
Yanında limonlu çay kilo yapmasin diye
Foto çekmek aklıma geldi ama ev sahibi yanında çekemedim ye ye yesene deyip durunca ısırık aldım çay yenilemeye gitti o ara çektim
Ahhh bebeyıııım bende sızı sevıyorum valla buraya takılırken kaç kek yaktım sizi ugrunuza hıc bılmıyonuz hıcseni cok merak ettim ;( vallah iki 3 kez konustuk ama sevdim seni gaci
Dua et günde 1 kere topluyorum 3-4 kere toplasam napacaktınnPuhahahaha aşk olsun kız. Senin yerin hep aynı.. Ama o kadar çok görmüşüm ki senin mutfağı hemen hızlıca geçtim başka mutfaklara hahaahh
Ben bıkmam ankam ama gözüm alışıyo dağınıklık olarak görmemeye başladım
O pasağı iyi temizlemiştin. İlerki yarışmalarda da favorilerim arasında olacağın kesin
Sen ve diyetZalımın gızı diyet yapıyok burda
keske normaldedr arkadas olsak acayip defikodu yapardikH M Sana özel geliyor Eki Görüntüle 2566695 ispanakli börek
Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye
Foto çekmek aklıma geldi ama ev sahibi yanında çekemedim ye ye yesene deyip durunca ısırık aldım çay yenilemeye gitti o ara çektim
Simdi de yapabiliriz dedikoduyu sen anlat ben dinlerimkeske normaldedr arkadas olsak acayip defikodu yapardik
tsk esrim canimO pasağı iyi temizlemiştin. İlerki yarışmalarda da favorilerim arasında olacağın kesin
Ayy... vicdansiz minik!H M Sana özel geliyor Eki Görüntüle 2566695 ispanakli börek
Haşhaşlı çörek
Teryagli kurabiye
Tırtıl kurabiye
Oyle valla matrak grup olmak zor işkeske normaldedr arkadas olsak acayip defikodu yapardik
Zalım kanadalıSen ve diyet,
Ben yerdim ki sen mutfağa gittikçeOyle valla matrak grup olmak zor iş
Kolay bulunmuyooor .
BenTenceresiz kaldim anne e kesinlikle yedirmezdim mesela birsey
BirTutamMutluluk20 a da degişik yemekler yaptirirdim
Senle yerdik oha
beklerim
özür dilerim hm de diyet yapıyor onun için atmıştım aslındaZalımın gızı diyet yapıyok burda
Tabi limonlu çay önemli limon uedikelrini hızlıca parçalıyor yağa dönüşmuyorAyy... vicdansiz minik!
En sevdiklerimm
Ye ama yaramasin limonlu cayda icmişsinnn hiic yaramaz guzel formul
Çok dağıtmıyorum ya ondandır ya derli toplu insanım benBen bıkmam ankam ama gözüm alışıyo dağınıklık olarak görmemeye başladım