- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.921
Kizlar cocuk odasinda cam,yatak,dolap,oyuncaklar,masa sandalyedeki,perdedeki,halilardaki lekeler falan akliniza ne gelirse yapiyoruz
Aaaa baza altı resimlerim vardı benimÇocuk odası mi olacak cam mi silsem kiyafet ni ayiklasam baza altı mi düzenlesem kankaBirTutamMutluluk20
Silinmiş olabilir
Bul bakem daha pisiNooo beybii
Ne zamana kadar fotoğraf atmamız lazım? Benimki ergen odasıKizlar cocuk odasinda cam,yatak,dolap,oyuncaklar,masa sandalyedeki,perdedeki,halilardaki lekeler falan akliniza ne gelirse yapiyoruz
oluyor abla çekmece bile olur yaniNe zamana kadar fotoğraf atmamız lazım? Benimki ergen odası.. Oda küçük ve dar. tamamını çekecek alanım yok. Bir alan belirleyip çeksem olur mu?
Komple odayi almiyoruz canimKomple mi yapacağız ya da masayı çekip , temiz /kirli mi yapalım
Numarani soyleyip oy istemedigin surece serbestKızlar ben takımda link attım ama kaç numara olduğumu söylemedim yasak değildi dimi
Cuma aksamina kadar canimNe zamana kadar fotoğraf atmamız lazım? Benimki ergen odası.. Oda küçük ve dar. tamamını çekecek alanım yok. Bir alan belirleyip çeksem olur mu?
Aa abla mi
oluyor abla çekmece bile olur yani
Oy kullanmayanlara kesinlikle söylemiyorumKomple odayi almiyoruz canimherhangi bolumunun oncesini sonrasini yapicaz
Numarani soyleyip oy istemedigin surece serbest
Cuma aksamina kadar canim
Komple oda olmaz mıKomple odayi almiyoruz canimherhangi bolumunun oncesini sonrasini yapicaz
Mutfaktan tanımayan çocuk odasından hiç tanımazCikstaninma ihtimali var ondan
Mutfaktan tanımayan çocuk odasından hiç tanımaz
Anka beni maratona yolladı kendisi muhabbetteMutfaktan tanımayan çocuk odasından hiç tanımaz
Katilamaz ki katilamaz kiAnka beni maratona yolladı kendisi muhabbette
Çocuk odasımı katılsam mı
Yarışma hep mutfak kategorisinde mi olacak ?Katilamaz ki katilamaz ki