Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Kizlar foto atmayi 2 gun mu yapsakhem sure kisitli olmaz hem de evin tekrar dagilmasini beklemis oluruzyani pazartesi sali foto atalim carsamba oylama.percembe cuma foto cumartesi oylama gibi
Çok iyi fikir ehuheh cuma günkü temizlik bölgesi neresü

senin mesajlarini okumak keyif veriyo yemin ederim sen hep yazhani nereye attin gi

Tembel seni bu gun temizlemeye usendim dimipersembe olacak kategoriyi carsamba aksam aciklicam
Sanki
Bebelerden sonra tüp taktırıp gazla çalışır hale geldim sankü ehuhehe hep birlikte olursak gaza gelirim iyi olur
iyi balımm oturma odası balkon neyim olsun buralarda çok iddialıyım benden kirlisi dağınığı Alimallah dünya üzerine gelmemiştir naa buraya yazıyom

Tamam bizim evler her kategoriye uyar zaten

Yapma be kim taniyacak kiz seni evyenden ne bileyim buzdolabinin icinden maksat eglenmek
Ben olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diye bakalım gönderebilirsem göndereyim. Söz vermeyim. Benim öncesi sonrasından sonra hiç şansınız yok ama 4 çocukla güzel dağıtıyoruz

Herkes oyle diyo da gorelim bakalim:daginik olan kazansin

4 çocuk maşallah
Şua 3 cuye hamileyim kara kara dusunuyorm vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…