- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Çok iyi fikir ehuheh cuma günkü temizlik bölgesi neresüKizlar foto atmayi 2 gun mu yapsakhem sure kisitli olmaz hem de evin tekrar dagilmasini beklemis oluruz yani pazartesi sali foto atalim carsamba oylama.percembe cuma foto cumartesi oylama gibi
Selamlar kirloşlar
BirTutamMutluluk20 balım gülüm temizlik Arım şindi ben bi öncesi foti atiim sana temizlik gücünü damarlarımdaki asil kanda hissedebülürsem nasipse inşallah sonrası fotisi de atarım
Atcam kız du benim hanım kızım gece uyumadı uyutmadı gece 2 saatlik uykuyla duruyom zalımın bebesi
Tembel seni bu gun temizlemeye usendim dimiÇok iyi fikir ehuheh cuma günkü temizlik bölgesi neresü
Teşekkür ederim ablacım
SankiTembel seni bu gun temizlemeye usendim dimipersembe olacak kategoriyi carsamba aksam aciklicam
Tamam bizim evler her kategoriye uyar zatenSanki
Bebelerden sonra tüp taktırıp gazla çalışır hale geldim sankü ehuhehe hep birlikte olursak gaza gelirim iyi olur
iyi balımm oturma odası balkon neyim olsun buralarda çok iddialıyım benden kirlisi dağınığı Alimallah dünya üzerine gelmemiştir naa buraya yazıyom
Yapma be kim taniyacak kiz seni evyenden ne bileyim buzdolabinin icindenDavetin için teşekkür ederimBenim evi görmeyen kalmadı kız bilirler hemen eklediğim fotoğrafı ben baya yoğunum kenardan bakayım size sonra katılırım inşallah
Ben olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diyeYapma be kim taniyacak kiz seni evyenden ne bileyim buzdolabinin icindenmaksat eglenmek
Herkes oyle diyo da gorelim bakalimBen olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diyebakalım gönderebilirsem göndereyim. Söz vermeyim. Benim öncesi sonrasından sonra hiç şansınız yok ama 4 çocukla güzel dağıtıyoruz
4 çocuk maşallahBen olayı yanlış anladım pardon yarışmacılar kimin yarıştığını bilmeyecek anladım. Temizlik topiklerinde çok resim ekledim ya onu dedim bilir diğerleri diyebakalım gönderebilirsem göndereyim. Söz vermeyim. Benim öncesi sonrasından sonra hiç şansınız yok ama 4 çocukla güzel dağıtıyoruz
Sağol canım