- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bu halde hep halsizlik uyku hali olur kolu kalkmaz ki insaninEvet var demir eksikliğinin değeri 0 Kan versem hastanelerde 5 küp alıyor ondan sonra kansizlasiyorum bı hafta kendime gelemedim bugün yine doktora gidicem nörolojiye her ay regl oluyorum onda felaket.. sonra hiç halim kalmıyor şu an öyleyim
Atıcam inşallah da tek birsey temizleyip mı atsam mutfağın dağınıklığını atıp mı toplasam karar veremedimGunaydin canimfoto atacak misin bu gun
Tum mutfagi atmiyoruz canimAtıcam inşallah da tek birsey temizleyip mı atsam mutfağın dağınıklığını atıp mı toplasam karar veremedim
Tamam canım öğlene kadar atmış olurum inşallah hala ayılamadım çünkü:)Tum mutfagi atmiyoruz canimmutfakta istedigin bi yerin oncesini sonrasini at bana.tezgah olur ocak olur dolap olur
Ben bilmiyorum canım nevreste nin neyi varBiliyorum abla doğru da düşünmüs oyuzden dedim birde burda kalmasin aklın diye
Hosgeldin nevo pisirdik simdi de temizleyek dedik
Mutfagin herhangi bolumunden en fazla 2 tane oncesi sonrasi fotosunu bana ozelden atacaksiniz
İnşallah canım neden olmasın niyetim yemek yarışmasıydı onada bir ay ara verilmiş :)Bos ver nick paylasmicaz zaten nerden bulacaklar fotolarin sahibini
Ben de kulubedeyim
Belki bir gun sen de katilirsin canim❤
Zavalli adam
Bacim ya❤❤❤aksama kadar fotolari bekliyorum
Benim toza alerjim var ama mesela tozlu evlerde kutuphanelerde hapsurma gelir bana burnum akar kasinirimyorgan dosek yun benim
Aa benim gibin 4 bebeli biri daha
Devamli olur insallah abla
Nick paylasmicaz canim merak etme
Tesekkur ederiz
Gunaydin kankaGünaydın kızlar :))
Yetisirsin ya aksam gidince buzdolabini neyim temizle olmadi evye alti falan karisikdir kesin orayi duzenleValla çok güzelmişte ben bütün gün işteyimyetişemem gari
Niye beBen bu topa giremem
Babasi hasta canimBen bilmiyorum canım nevreste nin neyi var
Niyeki nesu an atmaya cok utanırım kiz
Nasilsin ablagünaydın kızlar
Bebeleri sal mutfaga bak ne malzeme cikiyor ordanSansima da dün yemegi disaridan söyledik bir dagilamadi mutfak ki cekeyim
O arayi burda degerlendirelimİnşallah canım neden olmasın niyetim yemek yarışmasıydı onada bir ay ara verilmiş :)
Gunaydin kanka
Yetisirsin ya aksam gidince buzdolabini neyim temizle olmadi evye alti falan karisikdir kesin orayi duzenle
Niye benick vermiyoruz gizliliginiz korunacak yani
Babasi hasta canim
Niyeki neutanacak bi sey yok ki hepimiz kucuk cocuklu ya da calisan insanlariz.ustelik sen bi de hamilesin merak etme nick gizli kalacak kimse kimseyi taniyamayacak hem asil olan oncesi degil ki sonrasi
Nasilsin abla❤
Bebeleri sal mutfaga bak ne malzeme cikiyor ordan
O arayi burda degerlendirelim