- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.261
Yok canim.kan azligim varmis bi de beynime oksijen az gidiyomussoracam soram ama bir turlu aklima gelmiyor gecmis olsun romatizma falanmi var
oy oy cok gecmis olsun rabbim seni evlatlarina bagislasin bende kan sikintisi vok yasadim cocukken dalak bire bir geliuorYok canim.kan azligim varmis bi de beynime oksijen az gidiyomus
Ya zaten cocukken de ben pek hastalanan ya da hastalansam bile yatak dosek yatan biri hic olmadim.simdi de pek hastalanmam hastalansam bile yatak dosek yatmam yatmaya firsat da vermezler zatenoy oy cok gecmis olsun rabbim seni evlatlarina bagislasin bende kan sikintisi vok yasadim cocukken dalak bire bir geliuor
yaaa canim benim ya sen cok guclu bir kadinsin krndini salmadigina inaniyorumYa zaten cocukken de ben pek hastalanan ya da hastalansam bile yatak dosek yatan biri hic olmadim.simdi de pek hastalanmam hastalansam bile yatak dosek yatmam yatmaya firsat da vermezler zateno yuzden sanirim pek inanan olmadi hastalandigima.doktora giderken bile hic bi sey cikmaz dusuncesindeydi herkes
Tesekkur ederim balimyaaa canim benim ya sen cok guclu bir kadinsin krndini salmadigina inaniyorum
Selam başbitli başgan
Sana da helal olsun canim dun okudum evi kirklamişsin
Halalari yakin mi ne guzelbenimkilerin amcalari da halalari da dayilari da uzakta teyzeleri de yok zaten.kuzen falan yok anlicagin oynayacaklari
Bende öyleSelam başbitli başgan
Ev aldı başını gidiyor nereden başlayacağım bilemediğimden hiç başlamadım
Millet kimlere basganlik yapiyor ben bitlilereSelam başbitli başgan
Ev aldı başını gidiyor nereden başlayacağım bilemediğimden hiç başlamadım
Kanka ne diyosunkanka şuan kahvaltı ya oturduk ortanca hala uyuyor bizde
Geç de yatmadik ama bir uyku hali sabah cocuklara çorba yedirdim geri uyudum büyük oğlan evde iken kızla oyniyor geri uyudumKanka ne diyosunben aksam yemegine gececegim az kaldi uyandirsan keske oglani aksam uyumicak
Kanka okul icin bunu yapa bilirsinYarına misafirim var neler yapsam etsem acep :))
bence dusa kabin cok guzel temizlemis kimse6.7.8 4 numarayi gececek gibi
Kanka bu çok güzel mist e yarına akşama misafirim de var uğraştırıcı bişey olmazKanka okul icin bunu yapa bilirsindemin karsima cikti hemen sana atayim dedim
bendde etimet tatlisi yapacam basit mi olmus yerli malinaKanka bu çok güzel mist e yarına akşama misafirim de var uğraştırıcı bişey olmaz
.sadece kurabiysini yapsam yeter
Kim geciyor kim kazanıyor bu yarışmaya hakim olamadım bu sefer6.7.8 4 numarayi gececek gibi