- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.301
Tesekkur ederimTabikiii :)) çok şükür halimize diyelim yarışma güzelmiş belki bende katılırımbir ara
Zor değil elalis bir ay falan elleme oluyorYalnız fotoları görünce bi şok olmadım değil
Gızzzzz nası biriktirdiniz o kadar kiri pası aniiiii
Uleennnnn en pis kendimi bilirdim,ben bile haftada bir ovuyorum o zagazingolarıZor değil elalis bir ay falan elleme oluyor
zebil ziyan oluyor normalde anneler de geliyordu ben grupta hep baskı yaptım gün gibi olmasın diye duydular feryadımı 3 anne gidecek sadece dağıtım içinKanka bu kadar seyi yiyolar mi ya cocuklar
bunu bir veli söyledi öğretmenle dalga geçme dedilerprofiterol yerli mali mi
Aynen ben deoylar cok yakin
Haftada bir miUleennnnn en pis kendimi bilirdim,ben bile haftada bir ovuyorum o zagazingoları
Kız doğru heee ne gerek varHaftada bir mine gerek var
Birbirimize hayali sarı bez veriyorizKız doğru heee ne gerek var
Madalya takan var sanki
Hosgeldin baciiKız doğru heee ne gerek var
Madalya takan var sanki
Bi cahil cesareti geldi üstüme üstümeHosgeldin baciimadalya takan yok diye biz de kendi aramizda madalya takalim dedik
İki kir icin arkadasligi mi kesicez ask olsun kanka
At at her odadan olur kategorisi geldiğinde kullanıyor azerijBi cahil cesareti geldi üstüme üstümeyarın katılsam mı ne
Yarin itibari ile mutfaklar yarisacakBi cahil cesareti geldi üstüme üstümeyarın katılsam mı ne
Demi alır bezi ovariz olmadı kireç sökücü klorak basarız yine de ezmeyiz birbirimiziİki kir icin arkadasligi mi kesicez ask olsun kanka
Yine mi mutfakYarin itibari ile mutfaklar yarisacak