- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.241
4 tanekaç çocuk var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 tanekaç çocuk var
maşallah sana4 tane
sag ol abla:)maşallah sana
helal olsun ben kacta yatgimi hatirlamiyorum .cocuklara kahvalti vrrrcem sonra halalarina cikaracam iki afacani bebekler daha usluBulasiklar bitti,ortalikdaki oyuncaklar toplandi,yataklar toplandi,banyo ovuldu,supurge acildi,makineye camasir atildi,yemek pismeye birakildi ve geldim
Sana da helal olsun canim dun okudum evi kirklamişsinhelal olsun ben kacta yatgimi hatirlamiyorum .cocuklara kahvalti vrrrcem sonra halalarina cikaracam iki afacani bebekler daha uslu
sag ol canim fakat bizimkilerinde hic arkadasi yok halalari hafta sonlari evde olunca yardimci oluyorlar bana allahtanSana da helal olsun canim dun okudum evi kirklamişsin
Halalari yakin mi ne guzelbenimkilerin amcalari da halalari da dayilari da uzaktateyzeleri de yok zaten.kuzen falan yok anlicagin oynayacaklari
kac abla kackoca ekmeğe gitti ben kaçar kahvaltı yapılacak
Afiyet olsun ablakoca ekmeğe gitti ben kaçar kahvaltı yapılacak
Oha diyorum,yorgun abla nasilsiniz
[/QUOben uykulum ilk kez sabaha kadar kizim oksurdu sen nasilsin
Halanin cocuklari yok mu?sag ol canim fakat bizimkilerinde hic arkadasi yok halalari hafta sonlari evde olunca yardimci oluyorlar bana allahtan
yok yok daha onlar bekarlar grncler calisiyorlar biri bankada biri muhasebede calosiyorlar babaaaneyle dede memleketeHalanin cocuklari yok mu?
Oksuruk hic bitmiyor zatengecmis olsunben uykulum ilk kez sabaha kadar kizim oksurdu sen nasilsin
Olsun ya yine de halalari ile oynuyolar buna da Sukuryok yok daha onlar bekarlar grncler calisiyorlar biri bankada biri muhasebede calosiyorlar babaaaneyle dede memlekete
aynrn aynen oynuyorla vallahOlsun ya yine de halalari ile oynuyolar buna da Sukur
soracam soram ama bir turlu aklima gelmiyor gecmis olsun romatizma falanmi varOksuruk hic bitmiyor zatengecmis olsun
Ben yarini iple cekiyorum
Dun igne yapti yine hemsire damar yoluna.canim cok acidi ya igne uclari iyi degil dedi.esim yenisini alacak bu gun