- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.221
vallah ben kemdimdeki enerjiye hayranim dun 3.5 ta uyfum sabah 8 de kalktim finc bir sekilde tum evi kirkladim o saate suan iykum varBende uyurum birazdan eskisi gibi oturamiyom vücut dinlenmek istiyor.
Bende senin gibiydim uykum belli degildi sabahlardim kkda artik buranin bekçisi gibi olduydum ama çalışınca artık vücudum dinç kalksin diye erken yatmaya çalışıyorum uykumu degerlendiriyorum belki uyku tutmazsa sabahlaya bilirim :)vallah ben kemdimdeki enerjiye hayranim dun 3.5 ta uyfum sabah 8 de kalktim finc bir sekilde tum evi kirkladim o saate suan iykum var
uyuma kiz sabahlar bizim olsun;(Bende senin gibiydim uykum belli degildi sabahlardim kkda artik buranin bekçisi gibi olduydum ama çalışınca artık vücudum dinç kalksin diye erken yatmaya çalışıyorum uykumu degerlendiriyorum belki uyku tutmazsa sabahlaya bilirim :)
cok pisKızlar bu 7 numara kim çıksın ortaya
Uyumadinmi kiz dedim bu uyuduu pireler uçuşuyor heral didimuyuma kiz sabahlar bizim olsun;(
hahay ben daha meyve hazirliyom kociseUyumadinmi kiz dedim bu uyuduu pireler uçuşuyor heral didim
Gece yoktum sabah yazayim kanka gunaydinHayırlı geceler kızlar :))
Günaydın Allah kolaylık versin kanka usta beklemek zor oluyorGece yoktum sabah yazayim kanka gunaydin
gunaydin abla nasilsingünaydın kız
iyiyim çok şükür sengunaydin abla nasilsin
kesinlikleazerin bitlile başlıklı geyik sohbeti
açsın
bende vocuklarla ugrasiyorum gece esimle film actik kizim kokusunu alir gibi sabaha kadar oksurdu ben bor ara yataga gitmisim bebegi emzirmisim ama.hatirlamiyorumm hic bise cunku bebek yanimda gogsum acikmis:)iyiyim çok şükür sen
kaç çocuk varbende vocuklarla ugrasiyorum gece esimle film actik kizim kokusunu alir gibi sabaha kadar oksurdu ben bor ara yataga gitmisim bebegi emzirmisim ama.hatirlamiyorumm hic bise cunku bebek yanimda gogsum acikmis:)