- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.201
İyiyim kızzzzzz sen napıyorsunKmsl Hnd napıyon kız
Aynen geceleri de hiç uyumuyor mız mız kucağımda taşımaktan helak oldumİyiyim kızzzzzz sen napıyorsun
Ya var ya tam bir canavar yapmışımmmmmmm hiç durmuyor yaaaa senin oğlun. Nasıl
Ayyyyyyy canım yaaaa karnın burnunda nasıl baş ediyorsun inan ki benim büyük kızım çok yardımcı oluyor bazen küçüğe sinirlenip büyüğe bağırıyorum sonra da vicdan yqpıyorumAynen geceleri de hiç uyumuyor mız mız kucağımda taşımaktan helak oldum
onlarin bir tane takintilari varya nevresteyle o mu acabakesin klozet senin
benim tost makinası ni görsen çevrimdışı diye çöpe atarsın sen
ben yokum ya ondan
yooooo aslaaaaaa
Rekor 3 aymis mune söylemişti benim yakın arkadaşlarımdan 10 gün alan olmuştu üst üste banlanirsan ceza puanı yükseliyor maalesef :))
vallah helal olsunHamsiyi balıkçıya kızarttırsak evde koku oluşmuyor
hos geldiniz efemKolay gele herkse.
Temiz hatunlar napıyonuz bakemm.hos geldiniz efem
bitlerimizi ayikliyoruz cok ta temiz satilmayiz pasakli kukuli gibiyiz:)Temiz hatunlar napıyonuz bakemm.
Sonu olmayan bir işbitlerimizi ayikliyoruz cok ta temiz satilmayiz pasakli kukuli gibiyiz:)
bide ist da uyuz salgini varmis:) kk dan bulasmis sanirimSonu olmayan bir iş
Bu kk salgını is güç yaptırmazbide ist da uyuz salgini varmis:) kk dan bulasmis sanirim
Bizde de durumlar aynı çok yoruldum artıkAyyyyyyy canım yaaaa karnın burnunda nasıl baş ediyorsun inan ki benim büyük kızım çok yardımcı oluyor bazen küçüğe sinirlenip büyüğe bağırıyorum sonra da vicdan yqpıyorum
vallah aynen daha evi toplayacam camasir serecm covuklari uyuttum ayy keskem bende uyusamBu kk salgını is güç yaptırmaz
ama sonra baya temiz yapmis7 numara favorimsin pasaklılığına hayran kaldım
Eee buralardaysan zor.vallah aynen daha evi toplayacam camasir serecm covuklari uyuttum ayy keskem bende uyusam
ortanca olon dalsada gitsemEee buralardaysan zor.
Bende uyurum birazdan eskisi gibi oturamiyom vücut dinlenmek istiyor.ortanca olon dalsada gitsem