Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Estağfurullah canim ne adminivalla bence 2-3 gunluk oylama icin yeterli sayida oy aliyoruz.simdilik kendi imkanlarimizla link dagitarak oy verenleri cagiralim.bildirim şansimizi ay sonunda yapacagimiz En-lerin yarismasina saklayalim
vallah sen bu isi biliyon

Bazi insanlar stres altinda kusar vs
Sallanma hissi oluşmus olabilir ya da tansiyonla ilgili. Eger cok stres yaptiysan
stres ne kelime kızı kucağından telefonu yanımdan ayırmadim
Senin kizi benim ucuzlerden dogdugundan beri uykusu problem olan oglana alicamzombi gibin dolasirlar tum gun
senin üçüzler den bana benzeyen i de ben benim kıza alcam

Ama anasına cekmisse kızma temizlik için
psikolojiktr brnimdr oyle oluyor grnrlikle donunce sarsilinca felan
Olabilir canım bulantilarim anca anca geçti ..sabah eşim yatakta dönmüş deprem oluyor diye panikle kalktım eşim yat yerine ben döndüm dedi

hahaayyy:):)alem adammis

Kanka aklıma ne geldi enler birinciler den olsa birinci olan foto enkerde yarissin survivur gibi
Oyle olacak zaten kanka
Dukkan senin kanka sec sec beyen
:):)senin agriyan basini yesinler

Cocuk odasi dun benim oglanin odayi cekseydim keske Allahim felaketti essek sipasi nasil dagitmis

Bende h.sonu yarışmayı düşünerek fotoğraf çektim ama eşyaların dağınıkl kısmı olmadı işin ortasında fotoğraf çektim odanın dağınık hali , antreye çıkmış hali oldu sildim

Yine kaçırdım. Katılamayacağım bu gidişle herhalde.. Banyo için belirli bir gün var mı, onu bekleyeyim de öyle yapayım bari çok geç değilse...

Canım beklemek zorunda değilsin ki, yap şimdi cekermi gönder BirTutamMutluluk20 özel mesajla cuma oylama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…