- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.721
vallah sen bu isi biliyonEstağfurullah canim ne adminivalla bence 2-3 gunluk oylama icin yeterli sayida oy aliyoruz.simdilik kendi imkanlarimizla link dagitarak oy verenleri cagiralim.bildirim şansimizi ay sonunda yapacagimiz En-lerin yarismasina saklayalim
Daha benim basim agriyo agrimayaydi neler dusunurdumvallah sen bu isi biliyon
stres ne kelime kızı kucağından telefonu yanımdan ayırmadimBazi insanlar stres altinda kusar vs
Sallanma hissi oluşmus olabilir ya da tansiyonla ilgili. Eger cok stres yaptiysan
senin üçüzler den bana benzeyen i de ben benim kıza alcamSenin kizi benim ucuzlerden dogdugundan beri uykusu problem olan oglana alicamzombi gibin dolasirlar tum gun
Olabilir canım bulantilarim anca anca geçti ..sabah eşim yatakta dönmüş deprem oluyor diye panikle kalktım eşim yat yerine ben döndüm dedipsikolojiktr brnimdr oyle oluyor grnrlikle donunce sarsilinca felan
stres ne kelime kızı kucağından telefonu yanımdan ayırmadim
senin üçüzler den bana benzeyen i de ben benim kıza alcam
Ama anasına cekmisse kızma temizlik için
Olabilir canım bulantilarim anca anca geçti ..sabah eşim yatakta dönmüş deprem oluyor diye panikle kalktım eşim yat yerine ben döndüm dedi
:):)senin agriyan basini yesinlerDaha benim basim agriyo agrimayaydi neler dusunurdum
Zaten benim çok korktugimu biliyor dün ben mutfakta sallanıyor Ken koştu yanıma geldi çocugu içerde bırakmış :/
hahaayyy:):)alem adammis
Oyle olacak zaten kankaKanka aklıma ne geldi enler birinciler den olsa birinci olan foto enkerde yarissin survivur gibi
Dukkan senin kanka sec sec beyenstres ne kelime kızı kucağından telefonu yanımdan ayırmadim
senin üçüzler den bana benzeyen i de ben benim kıza alcam
Ama anasına cekmisse kızma temizlik için
Olabilir canım bulantilarim anca anca geçti ..sabah eşim yatakta dönmüş deprem oluyor diye panikle kalktım eşim yat yerine ben döndüm dedi
:):)senin agriyan basini yesinler
Al iste ana ile babanin farkiZaten benim çok korktugimu biliyor dün ben mutfakta sallanıyor Ken koştu yanıma geldi çocugu içerde bırakmış :/
Ahahhaaha eşim gibi oldu bu benim söylediğimi sanki ilk defa kendi soylemis gibi söylüyorOyle olacak zaten kanka
Dukkan senin kanka sec sec beyen
O da kokrtu ama hiç yer üstünde deprem görmüyor ki adamAl iste ana ile babanin farki
:):) b3nde korkuyorum diyorum bazrn kocama sallandik mi diyr ne kadar korkaksin cok cok olursun diyor:) sen ol diyorum bendeZaten benim çok korktugimu biliyor dün ben mutfakta sallanıyor Ken koştu yanıma geldi çocugu içerde bırakmış :/
Cocuk odasiBanyodan sonra sizce hangi kategori olsun?
Cocuk odasidun benim oglanin odayi cekseydim keske Allahim felaketti essek sipasi nasil dagitmis
Dün oylama yapmıştım ben, bu yeni yarışma mı? Yeni yarışma ne zaman? Zamanım uyarsaben de katılmak istiyorum..
Yine kaçırdım. Katılamayacağım bu gidişle herhalde.. Banyo için belirli bir gün var mı, onu bekleyeyim de öyle yapayım bari çok geç değilse...Bu gun aksama kadar mutfak fotolari aliyoruz canim.tezgah kabul etmiyoruz ama bu sefer
İlk sayfada fotolar var canim.banyo fotolari cuma aksamina kadar bana atilacakDün şansa açtım galiba, oylama yapacağım. Seçenekler var ama fotoları nasıl göreceğim. Uarışmacıya tıklıyorum, fotoyu göremeden tik işareti koyuyor..
Yine kaçırdım. Katılamayacağım bu gidişle herhalde.. Banyo için belirli bir gün var mı, onu bekleyeyim de öyle yapayım bari çok geç değilse...