- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.121
ne kadrrr caliskanim bebisler uyuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az once korkudan altim yapiyordum esim telsizini unutmus ve acik kalmis anammm adam bir konustu ben bir aicradim o ne diye:) suan gulme krizindeyim
Ohh ne guzel .yarini da bi hayirlisiyla gecirelim de sonra kres varne kadrrr caliskanim bebisler uyuttum
off off biktim o krsten 50 yada 100 mtre mesafe var okulla ama bana 1000 km gibi geliyor:)Ohh ne guzel .yarini da bi hayirlisiyla gecirelim de sonra kres var
Yoktumjnci sen de mitfakta var miydin bacim?
Ben Azerbaycanda
Tuz ruhu dedin de benim de aklima banyo geldi katilsaniza
sonra bizi etiketlemedin demesinler diye yoosa baska seyden degil he
E biz konustuk ya her pazartesi sali mutfak diye
Hic biri degil
Birak belki evi dagitir da bize de malzeme cikar
Yapcem yapcem ahahaha neden öyle diyon kız en güzel malzeme çok bebeklilerden cıkıyoMutfak pazartesi sali.banyo persembe cuma
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalma
Kiz ben niye seni bekar biliyorum
Sus giz
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaber
Atatürk kent ormanında varDur hele yolda 1 kilo kum alıp çamur yapıp geleceğim
Yine gec kaldimmm
Önceki yarışma mutfakti ben orda yaristin bacım bu kategori evde değildim katılamadımmutfak ve diğer odaları başka bir topige mi atiyosunuz hepsi burda değil mi
Tenceresiz kaldim anne kanka nerdesin?
En yakın komşumun babası vefat etti dün okuma yaptık evinde ...öğlen 2 de çıktım evden akşam 9 a kadar ordaydim sadece bir ara iğnemi yaptırip geldimTenceresiz kaldim anne nerde hakkaten.
Ne diyeyim bilemedim şimdiYa cidden mi nana, ben minik meleklerim sandım onu.
5.kediloviç mi doğru tahmin ettim mi acaba
Gecmis olsuno kızlar bayağı mesaj birikmiş
akşamdan beri torun ateşlemişti
navlenin kız yanıma geldiler yoğunum yani anlıyacağınız
Kendisi çamaşır suyu koklamadan günü geçmez titiz ve temiz biridir bilirim :))Bu kadat seviyosan seni de alalim yarismaya
Geçen mutfak fotosunu tahmin etmesem inanacağım söylediğineMutfaktan cok pis fotolar istiyorum adim tek basina pasakliya cikmasin
mutfakta iyiydik bencevalla tlc de izlediğim evlerin yanında bunlar tertemiz yahu hele o oturma odası kime ait merak ettim bilerek o an dağıtıp çekmiş gibi alemsiniz hanımlar
beni de ister misinYeter 6 kişi
ahah banyoda katılacağım yer yok şuan mutfak fayanslarını daha yeni krem jel ve dış fırçası ile beyazlattim
Saliya kadar yazmış azerin geç kalmadın yavrum sanki :))Yine gec kaldimmm