- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.641
Kız ne didik bişi dimedik
Sen şimdi diyorsun ki 2.sıradaki fırına birşey demedim ben öyle mi mantıcıKız ne didik bişi dimediksanamı oy vermişim
Anaam valla kazanmışsın yalaaaaSen şimdi diyorsun ki 2.sıradaki fırına birşey demedim ben öyle mi mantıcı
Yavruuum nere düştüm ben demiştirOyy geldimsupurge actim batirdilar her yeri oglanlari gorseniz kopegin kapidan bi cikisi vardi
Anaam valla kazanmışsın yalaaaa
Şey dedim yani o kirli fırın nerdeeeee nasıl gözel temizlenmişşşş
Noliyi bacııımYanlış mesaj :)
Yanlışlıkla birinin mesajını alıntıladım daNoliyi bacııım
Kiiiim kim demiş onuuu çok ayuppp aaa bakşimdi ben dememişimdirBu ara resimlere puk götürüyor da demistin aklımda
Aman dikkat etYanlışlıkla birinin mesajını alıntıladım da
Bi tane foto cekemedim ya kopekle bes dakika durmadilar kurabiye falan yedirdiler en son giderken bagiriyolar cay icmedi diyeYavruuum nere düştüm ben demiştir
Aynısını ben yaşadım şimdi :)))Aman dikkat etbazen bdv de bazı konuları okurken yanlışlık ile alıntılaya basıyom görmeden ,tam birine mesaj atcam bi bakıyorum o alıntı çıkıyo hemen göndermeden siliyom o alıntıyı ha bide abuk subuk bi alıntı oluyo bazen ucuz yırtıyom paylaşmadan
Ben de goreydim keskeAynısını ben yaşadım şimdi :)))
EE kuru kuru yemiş köpek napsın çocukların içinde kalmışBi tane foto cekemedim ya kopekle bes dakika durmadilar kurabiye falan yedirdiler en son giderken bagiriyolar cay icmedi diye
Resimleri ne zaman koyucaksin canim ona gore geliyim buraya :))Ben de goreydim keske
Bir kisiden cevap bekliyorum canimResimleri ne zaman koyucaksin canim ona gore geliyim buraya :))
Piskevit bandıraydınız çayaEE kuru kuru yemiş köpek napsın çocukların içinde kalmışyinede çayda içeydi iyiydi
Aç aç aç hadi sakın yemeBir kisiden cevap bekliyorum canimyarim saat daha beklerim cevap gelmezse acarim artik
Demi kııız çok ayıp etmişler köpeğePiskevit bandıraydınız çaya