Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Demi kııız çok ayıp etmişler köpeğe
Bizimkide iş arkadaşlarını getirdi yine yarabbil alemin keşke köpek olaydı daha az kirlenirdi ev. Fıstıgın üstüne bastım bi dana yer fök fıstık oldu pastayı cıkarmaya korkuyom

Bizimkide iş arkadaşlarını getirdi yine yarabbil alemin keşke köpek olaydı daha az kirlenirdi ev. Fıstıgın üstüne bastım bi dana yer fök fıstık oldu pastayı cıkarmaya korkuyom
Ben değil ha dananın biri basmış fıstığa

Sok kız gizli köşelere çıkarma pastayı ben burdan vahim bir koku seziyorum kimbilir pasta nerelerden çıkar

Sok kız gizli köşelere çıkarma pastayı ben burdan vahim bir koku seziyorum kimbilir pasta nerelerden çıkar
45yaşında adamlar ulen evınızde hıc mı cerez yemedınız. Oğlanda mama sandalyesınde onlara bakıyo fıstık verem mı amcam dıyıp güp güp yutuyolar öyle diye diye çanağınla yediler oğlana bişey yok. Vereyim mi yenge diyo bide he ver birazdan da demli bi çay çekersiniz olur biter

Kıtlıktanmı çıktılar neynnn töbe Yarabbi aman bacım cocuk konurmu yanlarına mazallah fıstık diye yerleer. Yavruyu bari çek ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…