- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.661
Bizimkide iş arkadaşlarını getirdi yine yarabbil alemin keşke köpek olaydı daha az kirlenirdi ev. Fıstıgın üstüne bastım bi dana yer fök fıstık oldu pastayı cıkarmaya korkuyomDemi kııız çok ayıp etmişler köpeğe
Ben değil ha dananın biri basmış fıstığaBizimkide iş arkadaşlarını getirdi yine yarabbil alemin keşke köpek olaydı daha az kirlenirdi ev. Fıstıgın üstüne bastım bi dana yer fök fıstık oldu pastayı cıkarmaya korkuyom
Sok kız gizli köşelere çıkarma pastayı ben burdan vahim bir koku seziyorum kimbilir pasta nerelerden çıkarBizimkide iş arkadaşlarını getirdi yine yarabbil alemin keşke köpek olaydı daha az kirlenirdi ev. Fıstıgın üstüne bastım bi dana yer fök fıstık oldu pastayı cıkarmaya korkuyom
45yaşında adamlar ulen evınızde hıc mı cerez yemedınız. Oğlanda mama sandalyesınde onlara bakıyo fıstık verem mı amcam dıyıp güp güp yutuyolarSok kız gizli köşelere çıkarma pastayı ben burdan vahim bir koku seziyorum kimbilir pasta nerelerden çıkar
Acmaya gidiyorum toplaninAç aç aç hadi sakın yeme
Haydi güzel ve tatlı azerinim aç artık valla bak kahve yapacam adamlara sürekli bi çay daha diye soruyomAcmaya gidiyorum toplanin
Kıtlıktanmı çıktılar neynnn töbe Yarabbi45yaşında adamlar ulen evınızde hıc mı cerez yemedınız. Oğlanda mama sandalyesınde onlara bakıyo fıstık verem mı amcam dıyıp güp güp yutuyolaröyle diye diye çanağınla yediler oğlana bişey yok. Vereyim mi yenge diyo bide he ver birazdan da demli bi çay çekersiniz olur biter
Kiiiim kim demiş onuuu çok ayuppp aaa bakşimdi ben dememişimdirşey aklıma geldide ocakta yemeğaam var bi koşu gidip gelim ben
Haydi güzel ve tatlı azerinim aç artık valla bak kahve yapacam adamlara sürekli bi çay daha diye soruyom
Tenhalarda sıkıştırma amma söz olurElbet bir köşede sıkıştırırım, elbetttttt
İçecem kız bugun hiç içmedimSen içme
Bebesi de alışsınmış gürültüyeKıtlıktanmı çıktılar neynnn töbe Yarabbiaman bacım cocuk konurmu yanlarına mazallah fıstık diye yerleer . Yavruyu bari çek ordan
Kız bende can man kalmadı ıkı de sen onaKız sen nasıl 3 canlısın
Oh olsun
Ne seviyorsun canım aksiyon sevıyorsan colombiyalı ıntıkam nelegı enfesssBugün kaçta sonuçlanıyor yarışma ?
2. yarışmanın resimleri ne zaman çıkacak ?
Son olarak bir film tavsiyeniz var mı ?