- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.621
1nci mutfak kimin?ona oy vermistim merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yook caktirmam, sessizce KK uyelik vazifemi yapar, edebimle sonucu beklerim.Abla bu yarismada beni hemen bulacaksin ama sakin caktirma
Aciklamak isterse kendi aciklar ama ben nick vermiyorum bacim1nci mutfak kimin?ona oy vermistim merak ettim
Abboowww nananın mı bu
Hayir cok emek harcamissin.Sen bana pis mi dedin
Hem pisim hem birinciyim
Işte aciklasin diye yazdim :))Aciklamak isterse kendi aciklar ama ben nick vermiyorum bacim
tebrikler ellerine sağlık
Ne zaman yayınlanacak ya fotolar merağımdan bayılcam misafir gelmeden baksaydım
En büyük zevkim hangisi nana onu bulmak
Kız nana bu sefer bari belli etme öyle zevki kalmıyor
Nanam tebrikler olsun darısı yatak odasıyla salonuna
Hatun da hatunnn
Benim benimmmmmm benimmmmmm
Bennnn bennnn bennn
Birinci oldum
En pasaklı benim
Ama o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var
2 numara Mübarek çamaşır çitiler gibi çitilemiş fırını oylar sanada helal olsun bacım gerçi ben sana vermedimdi ama olsundu
Amannn allahımm o senmiydiiiinEyyyy benim miss gibi firinima laf soyleyen hatun, mesajini favorilerden çıkardim gel gel yuzume yuzume de hele
Fırınımı yakip tekrar silip gelirim akşama
Ahahahah kız nana sen olsan belediye hoparlörüyle anons geçerdin
Amannn allahımm o senmiydiiiin
Usulca uzaklaşıyorum
Ahh canım yemekte kaybetti fekat mutfakta kazandı. Benimde bu hayatta mutfaktaki sarı bez kadar değerim yok be. Mutfağımı bıle temızleyemıyorumEvettt bendim, zor tuttum benimmm o bennn bennn dememek için, BirTutamMutluluk20 engel oldu bana
Ahh canım yemekte kaybetti fekat mutfakta kazandı. Benimde bu hayatta mutfaktaki sarı bez kadar değerim yok be. Mutfağımı bıle temızleyemıyorum
Özendim çok pis