-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.681
Sonuçlar belli oldu canım, şimdi eklenecek 2. Yarışma resimleri.Bugün kaçta sonuçlanıyor yarışma ?
2. yarışmanın resimleri ne zaman çıkacak ?
Son olarak bir film tavsiyeniz var mı ?
Not ettim canım. Dram veya komedi ikisi de olabilir.Ne seviyorsun canım aksiyon sevıyorsan colombiyalı ıntıkam nelegı enfesss
Bugün kaçta sonuçlanıyor yarışma ?
2. yarışmanın resimleri ne zaman çıkacak ?
Son olarak bir film tavsiyeniz var mı ?
Ayy bana dram deme içimdeki ali rıza bey ortaya cıkacak on gün kendıme gelemıcem yineNot ettim canım. Dram veya komedi ikisi de olabilir.
Için burukmu kazandiğin icin de bakimBu arada kazanana pasaklı demeyip sadece öveceksen benim o
Sen o fırını olan mısın ?Bu arada kazanana pasaklı demeyip sadece öveceksen benim o
Için burukmu kazandiğin icin de bakim
Sen o fırını olan mısın ?
ben niyr girmuyom hafisOooo yeni resimler de güzel emeğinize sağlık kızlar birinci resim favorim Süper fark var
Saygıyla eğiliyorum çok güzel temizlemişsin vallaHayır tabi ki inşAllah bu sefer yine kazanırım
Evet, 2.sıradaki
Cocuklu ev bacim her sey olurOturma odasini daģitmak zevkliymdi 6nci resimkoca saksıyı bile devirmisiniz ayy koptumm
Azerincim oyu veremıyoruz ya hiç seçme özgürlüğüm kalmadı resmen açıkça dedim ya laaYa ben 5e basmak istiyorum yaaaa
Tolga abi 5e basacam ben
Yoo bence büyükler devirmişCocuklu ev bacim her sey olur
GeliyorAzerincim oyu veremıyoruz ya hiç seçme özgürlüğüm kalmadı resmen açıkça dedim ya laa
1.sayfayı aç bebeyımmmben niyr girmuyom hafis