- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.541
DahaŞekerim sen çocuğa ikna olmuyosun ama bak bi kaplan napar eder avına ulaşır ahahahaha
Yok ikisinden biri yapilacak.yatak odasindan pek bi yerde bulunamadigindan katilim az olur diye birlestirdik.bu aksam baslayacak oylamaBu sefer salon ve yatak odası aynı anda mı oylanacakNe zamana kadar foto istiyorsunuz ?ikisinin aynı anda olması zor olurmuş , bir günde ikisine de dip köşe giremem heralde
Bu sefer salon ve yatak odası aynı anda mı oylanacakNe zamana kadar foto istiyorsunuz ?ikisinin aynı anda olması zor olurmuş , bir günde ikisine de dip köşe giremem heralde
Bu oylama gece bitsin , ondan sonra herhalde , sen katıldın mi?Hani resimler
19.07 de anket bitecek canimHani resimler
Sen misin 2 numara yoksaOnu biliyorum zaten oylamaya gelecek misin diyorum abla
Sana da hic bi sey begendiremiyoz kiz deyno2.numara aksam gelecekmis istiyosan aksam kendisine dersin
2-3 dakika sonra 2.kendini ifsa edecekSen misin 2 numara yoksa
Simdi katiliyo musun katilmiyo musun bacimOff bende katılacaktım ama akşama misafir gelecek. Üst kata tıktım ne varsa valla alt kat bal dök yal üst kat çarşamba pazarı
Before/after yapacam tam abla ordan diyo ki temizleyeyim de çek belki bana iş çıkar
Neysem mutfakla banyom tertemiz allahtan geri kalanları için de çok üzgünüm burası çocuklu ev taaammaaa kızaaam
bekliyorum kendisini2-3 dakika sonra 2.kendini ifsa edecek
Simdi katiliyo musun katilmiyo musun bacim
Heyecanla bekliyoruz2-3 dakika sonra 2.kendini ifsa edecek
Simdi katiliyo musun katilmiyo musun bacim
kim kızHeyecanla bekliyoruz
Ben 11 numarayı tahmin ediyorum sanki:)
Bence de :)2 azerin değil bence
Kim?Heyecanla bekliyoruz
Ben 11 numarayı tahmin ediyorum sanki:)
Söylemem