Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Bu sefer salon ve yatak odası aynı anda mı oylanacak Ne zamana kadar foto istiyorsunuz ?ikisinin aynı anda olması zor olurmuş , bir günde ikisine de dip köşe giremem heralde
Yok ikisinden biri yapilacak.yatak odasindan pek bi yerde bulunamadigindan katilim az olur diye birlestirdik.bu aksam baslayacak oylama

Bu sefer salon ve yatak odası aynı anda mı oylanacak Ne zamana kadar foto istiyorsunuz ?ikisinin aynı anda olması zor olurmuş , bir günde ikisine de dip köşe giremem heralde

Kuzu dip köşe yapmayabilirsin bir alan belirle mesela konsol orayı öncesi sonrası yapabilirsin

Off bende katılacaktım ama akşama misafir gelecek. Üst kata tıktım ne varsa valla alt kat bal dök yal üst kat çarşamba pazarı
Before/after yapacam tam abla ordan diyo ki temizleyeyim de çek belki bana iş çıkar
Neysem mutfakla banyom tertemiz allahtan geri kalanları için de çok üzgünüm burası çocuklu ev taaammaaa kızaaam

Sen misin 2 numara yoksa
2-3 dakika sonra 2.kendini ifsa edecek
Simdi katiliyo musun katilmiyo musun bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…