- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.501
Tesekkurler katilmak ister misin sen de canimBana göre en zoru fırın temizliği olduğu için tabii ki fırın temizliği ✔✔
Şu an kendi evimde kalmıyorum geçince katılırım belki canimTesekkurler katilmak ister misin sen de canim
Bu arada iki oy hakkin vardi
yag sokuvugunu fok biraz beklet sonra sil trrtemizya cevAP ALAMADİM...
firinin üst tarafi telli yerleri nasıl temizliyorsun dedim tık yok
üst tarafa taktim kafaya
Daha degil seni bekliyoduk katilcan miikinciyi yaptini mi
ay ben yapamadimDaha degil seni bekliyoduk katilcan misalon oturma odasi ve yatak odasindan bi seyler yapiyoruz.aksama acilacak insallah
yatak odasi demistiniz sanki:)Daha degil seni bekliyoduk katilcan misalon oturma odasi ve yatak odasindan bi seyler yapiyoruz.aksama acilacak insallah
Birlestirdiler salonla birlikte.yatak odasi demistiniz sanki:)
anlafim brnde yatak odasinin katlarini duzeltim onu atacktim oturma odam trmiz acaba cami trmizleyip atsamBirlestirdiler salonla birlikte.
Yatak odasinda cok yer bulunmadigi icin.
Yatak odasindan da foto atan var canim hatta daha cok ordananlafim brnde yatak odasinin katlarini duzeltim onu atacktim oturma odam trmiz acaba cami trmizleyip atsam
Herkes de izlemeye aliyo peki kimleri izlicezay ben yapamadim
izlemeye alicam:)
Bi kac bi yer birakaydin bari bacim her pazartesi sali mutfaklar yarisacakBana da haber verseydiniz ya, geçen mutfak dolaplarını döktüm. Yaz boyu evde yoktum, ocak ve çevresindeki dolaplar, davlumbaz yağ tabakası içindeydi. Geçen haftaya kadar kara kara nasıl temizlicem, çok zor çıkacak bu kirler derken sıvadım kolları, Domol'ün fırın temizleyicisi ile bir giriştim... ovalamama bile gerek kalmadan hop diye çıktılar. Haberim olaydı onca zahmete gelir şuradan bir birincilik alıverirdim bari.
yurtdisi dediginiz yer neresi2 ve 7'ye veriyorum. Benim için önemli olan temizlik kadar kullandığı temizlik malzemesi de. Türk malı temizlik malzemelerini destekliyorum ayrıca çamaşır suyu gibi bir zehiri evime sokmuyorum. Yurt dışında çamaşır suyu kullanmak yasak. O derece zararlı. Düşünün artık.
Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsi. Amerika'da var mı yasak bilmiyorum. Ama akciğer ve cilt kanseri riskini arttıran bir zehir olduğu için ve kanalizasyondan bu zehir dönüşümlü içecek suyuna bulaştığı için kesinlikle yasak.yurtdisi dediginiz yer neresi
benim bildigim hicbir avrupa ulkesinde yasak degil. belli bir ulke adi verebilir misiniz?Avrupa ülkelerinin hemen hemen hepsi. Amerika'da var mı yasak bilmiyorum. Ama akciğer ve cilt kanseri riskini arttıran bir zehir olduğu için ve kanalizasyondan bu zehir dönüşümlü içecek suyuna bulaştığı için kesinlikle yasak.
Abboww ney gızzz
Tırnaklarımı yeni kesmiştim ama olsun , bakayım çırmalayabılecekmı denerizNassin bebegim aksama saclarima bone takayim mi