- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.521
Allahin sevdigi kuluymusum deseneTırnaklarımı yeni kesmiştim ama olsun , bakayım çırmalayabılecekmı deneriz
Akilli ol biri de gelir falanAbboww ney gızzz
Allahım bununla tamam yarabbi başka istemiyorum
Yaaaaa bende ilk defa profiterol yapıyorum inşallahhhhh güzel olurAkşama tıkınmalık halleyli pasta yapıyorum gençler buyrunnn
Benim ölçüyle cuk oluyor canım. Hamurunu da kendım yapıyorum balon gibi şişiyorlar maşallahYaaaaa bende ilk defa profiterol yapıyorum inşallahhhhh güzel olur
Akşama tıkınmalık halleyli pasta yapıyorum gençler buyrunnn
Ellerinize saglik firinin ya da kek kalibinin fotolarini da cekin temizlerkenYaaaaa bende ilk defa profiterol yapıyorum inşallahhhhh güzel olur
Bi arkadaş vermişti ölçüyü bakalım nasıl olacak pişiyor fırında şuanda şişmiş duruyor inşallah SönmezBenim ölçüyle cuk oluyor canım. Hamurunu da kendım yapıyorum balon gibi şişiyorlar maşallah
Fırını sakın acma amaBi arkadaş vermişti ölçüyü bakalım nasıl olacak pişiyor fırında şuanda şişmiş duruyor inşallah Sönmez
Yok açmadım pişince fırını kapatıp içinde mi kalsınFırını sakın acma ama
Aman yarabbi asla çekmem çünkü oğlanı önüme taktım yardımcı abla bana hinli hinli bakıyor at dolaba da orayı da halledeyum da çıkacam işim var deyiiEllerinize saglik firinin ya da kek kalibinin fotolarini da cekin temizlerken
yok ya gelmiyorum yarışmaya bu seferYorgun abla geliyo musun aksam
benim bildigim hicbir avrupa ulkesinde yasak degil. belli bir ulke adi verebilir misiniz?
Orasına sonra karar veririzAllahin sevdigi kuluymusum desene
Onu biliyorum zaten oylamaya gelecek misin diyorum ablayok ya gelmiyorum yarışmaya bu sefer
izleyeceğim sadece
Sana da hic bi sey begendiremiyoz kiz deynoÇoğunda dağınıklık toplanmış, önceki hali zaten temizmiş
2 ve 4 numaraya verdim oyumu. Teşekkür için gelsin benim fırınımı temizkesin
Nasil oldu canim?Yok açmadım pişince fırını kapatıp içinde mi kalsın