- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.581
Evet yeni bir firini haketti arkadas :)Niye kizsayemde kk nin en guzel temizlik yapan bayani secildin bu haftalik ama bakalim bu performansin sana ayin birincisi odulunu getirecek mi
Niye kizsayemde kk nin en guzel temizlik yapan bayani secildin bu haftalik ama bakalim bu performansin sana ayin birincisi odulunu getirecek mi
Işte yarismani faydalari say say bitmez.Sağol canım
Eşimin bekarlık zamanından makinesiydi tutturdu buna şu değmez döküm sadece yağlanır parçaları falan diye baktım yarışma var tost makinesini feda ettim ama makine kendine geldi yarışma sayesinde
Katılamıyorum aşkilettam.2-3 dakika sonra 2.kendini ifsa edecek
Simdi katiliyo musun katilmiyo musun bacim
Temizlemeseydi verirdikEvet yeni bir firini haketti arkadas :)
Yeni almiş gibi gule gule kullansin 1 sene sora bi elden gecet yineTemizlemeseydi verirdikguzel temizlemis kullansin iste
aynen ya kız fotomu at görsünlerYorgun ablaya nazariniz degdi ama oncesi de temiz dediniz kadinin 2 gun suyu kesildiozelden bana foto atti ev evlikten cikmis
Ama sonuc itibariyle 1.oldunSen dedin kirlet diye, nasıl fena koktu içi
Ama 2 saat çitilerim ha birinci olamasaydım hayata küserdim, temizleyeyim derken ocakta kahveyi taşırdım ocağında battı , annem zaten azarladı yedim 2 gün boyunca paparayı
Sizinki temizdi ya ondan az oy aldi. Pis olmasi lazimdi baya :))aynen ya kız fotomu at görsünler
Abboowww nananın mı bu