- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.481
Fırın temızleyen yorgun dusuyor anacım. Bu saatte mı uyudunuz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saat dedigi saate bakFırın temızleyen yorgun dusuyor anacım. Bu saatte mı uyudunuz ya
Ahahahahaha buyur canım her zaman beklerim. Ben hamıle olmasam daha da yerımde 100kiloyla doguma gırmek ıstemıyorum
Nassin bebegim aksama saclarima bone takayim miKilo vermeyi düşünmekten ben karnımdaki bebeği unuturdum bu durumda
Nasil yani
Bi kizim vardi 3uz oldu sonra daNasil yani
Ay gercrktrnmi..Bi kizim vardi 3uz oldu sonra da
Su anda iyim zamaninda pek iyi oldugum soylenemezdiAy gercrktrnmi..
Allahimmm 4 tane bebeginmi var :))
Peki nasil iyimisin buyudulermi
3 tane oğlan.. kök söktürürler valla..Su anda iyim zamaninda pek iyi oldugum soylenemezdi
Kizim 9 yasinda oglanlar 4 olacak subattakrese gidiyolar su an
İste onu diyorum ben de baskalarina kenardan laf sokmak kolay.o evler o hale neden gelmis dusunen yokbenimkiler gene krese gidiyolar da onlar gelene kadar topluyorum ya tek basina bakanlar ne yapsinlar3 tane oğlan.. kök söktürürler valla..
:):) helal olsun. Sen pis daginik koy resimleri hakkin var sonuna kadar kullan
Ama beceriklisin de masallah. Sanirim 3 üzler bosuna verilmemis sana :))
Yok cocuklu durum cok baska.İste onu diyorum ben de baskalarina kenardan laf sokmak kolay.o evler o hale neden gelmis dusunen yokbenimkiler gene krese gidiyolar da onlar gelene kadar topluyorum ya tek basina bakanlar ne yapsinlar
Hadi insallahevli misin bacim?Yok cocuklu durum cok baska.
Yardim destek yoksa kesinlikle kolay degil. Zaten hali hazirda surekli kirlenen daģilan ortalik mutfak. Tabi surekli detay temizliği olamaz. Yani kolayliklar diliyorum tabiki.
Ne desem boş. Olunca gelir yazarim insallah
Evliyim. 5.nci yilima girdim. Bu sene tedavi oldum dusük yaptum.1 2 aya yine gidicemHadi insallahevli misin bacim?
Firinin rezistansindan mi bahsediyosun bacim senya cevAP ALAMADİM...
firinin üst tarafi telli yerleri nasıl temizliyorsun dedim tık yok
üst tarafa taktim kafaya
Ben domol sıkıp beklettikten sonra telliyorumya cevAP ALAMADİM...
firinin üst tarafi telli yerleri nasıl temizliyorsun dedim tık yok
üst tarafa taktim kafaya