- 8 Şubat 2016
- 6.109
- 13.652
- 30
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Aaa mutfağım toplu yaa tüh bidahaki sefere artıkSu anda mutfaklar yarisiyor canim yarin aksam 12 ye kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa mutfağım toplu yaa tüh bidahaki sefere artıkSu anda mutfaklar yarisiyor canim yarin aksam 12 ye kadar
Yok ya o eski tertip duzenden eser yok ben temizliyorum oglanlar aksam gelince altini ustune ceviriyor vallaenişteye hürmetler o zaman :) ben olsam ben de kıskanırdım hem çocukları büyüt hem sofralar donat hem de evi cillop yap aha ben de kıskandım
nevoş ara mı verdi?
eve gidince katılırım inşaallah
Tezgah dolar yarina o zaman atarsinAaa mutfağım toplu yaa tüh bidahaki sefere artık
Aynen öyle olduDaha ne kaldı çıkmayacak yerimiz yıllardır tüm tabak,çanak,mutfak ortada
Sagolasin canimHosbuldum canım
Hayırlı olsun topiğin
Carsaf carsaf ortadayizDaha ne kaldı çıkmayacak yerimiz yıllardır tüm tabak,çanak,mutfak ortada
Tamam canım ben bugün 12 ye kadar sandim yarına atarim inşallahTezgah dolar yarina o zaman atarsin
Fırının da mi temizAaa mutfağım toplu yaa tüh bidahaki sefere artık
Dün sildim buzdolabınıFırının da mi temiz
Ya buzdolabin demiyor mi beni arala bir sil falan
Kahretsin herkesi kendinmm gibi pis sanıyorumDün sildim buzdolabını
Fırın zaten temiz
Gunasiri yeni kategori olacak canim su anki mutfak meselamutfagin istediginiz kosesinin fotosunu oncesi sonrasi olarak aticaksiniz bananick yazmiyoruz ifsa olmak istemeyen cikar diyeKızlar anlamadım nasıl yarışma nereyi temizleyip atacağız tek bi bölüm mü odayı mı bence bi kağıda nick tarih yazılsın yine güzel olur her gün yapılan bşy temizlik zaten
Yaani bizde is cok oluncaFırının da mi temiz
Ya buzdolabin demiyor mi beni arala bir sil falan
Su anda benim mutfaj
Bak benimde böyle ben sana güzel gözüken yüzünü attımSu anda benim mutfaj
Salonda temizKahretsin herkesi kendinmm gibi pis sanıyorum
Şuan azerij kategori değiştiriyoruz banyo yada salon dese benim her yerde bir iş var şükür
Napalim belki bizimkiler de buyuyunce biz de temize cikariz ha kankaBak benimde böyle ben sana güzel gözüken yüzünü attım
Sondan birinci belli oldu sen kazanamazsin nevoSalonda temiz
Daha yeni taşındım her şey yeni temizlenip düzeldi.Ve günlük toparlıyorum sence kirlenmiş olabilir mi:)Sondan birinci belli oldu sen kazanamazsin nevo
İnşallahNapalim belki bizimkiler de buyuyunce biz de temize cikariz ha kanka