- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.321
Ahahahahha oyle olacaktım galibaAllah Allah o ka temiz once sonrasiyla birinci mi olacadun
Bak hazir salon ve yatak odasina gecmisken git dagit bi yerleri duzenle de gelAhahahahha oyle olacaktım galiba
Ya Azeri’n ben salonda nereyi düzenleyebilirim kiBak hazir salon ve yatak odasina gecmisken git dagit bi yerleri duzenle de gel
Cam sil ne bileyim kanepede,koltukta leke varsa orayi silYa Azeri’n ben salonda nereyi düzenleyebilirim kidağınık bi yer yok
Yağmur yağarken cam mı silinirCam sil ne bileyim kanepede,koltukta leke varsa orayi sil
ben hala bulamadımCam sil ne bileyim kanepede,koltukta leke varsa orayi sil
Kazayla oluyor zaten olanayy benimde kazayla ikizler olsa..:)
rabbim sağlıkla kucagina kavuşursun
Allahin takdiri:)
Oncesini de cektin miGittim firini ovdum tost makinesi ovdum bakalim daha neler ovucam
Bugun temizlik gnum burayida okuyunca hizlandirdim işi
Ara ara gelio o yogun donemDün aklımdan gectin yoğunum demistin ya yemek topiginde o yüzden etiket etmedim
Baza alti dolap cekmece cam avize parmak izli ayna bize her sey uyarAra ara gelio o yogun donem
Katilcam dedimde oyle cok pislenen ne var die dusunup duruorum
Bakim bi bakalim dierindeBaza alti dolap cekmece cam avize parmak izli ayna bize her sey uyar
parmak izi ayna tutmazBaza alti dolap cekmece cam avize parmak izli ayna bize her sey uyar
üçüzleri nasıl yediriyosun yemegi .Size yazmaktan yemegi unutmusum bebeler ac kalacakti az kalsin
Ben yarışmaya katılmadım ama sizi oylarım fotoğraflar geldikçe canım