- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.161
Çok teşekkür ederimAha burayada koyayim çünkü yarışma temali
M untazamdir misralari
İ nletir şiirleri kkyi
N erden mi alır İlhami
İ lham perisidir kalbi
K ar gibi temizdir mutfağı
Devamı yarın
5.numaranin bebegi oldugundan fotonun oncesiyle sonrasi arasinda 4-5 saat var o yuzden isik farkli cikmistir5 numarada ışık oyunu var bencebu yüzden 4 numara benim tercihim.
Saygılar
Kanka goz kapaklarim kapaniyor
Anam kadınceğiz bebeleri yatırıp anca gece temizleyebilmiştir lambaları sarıdır oyun ne demek aaa o kadın adına ben incindim şuracıkta5 numarada ışık oyunu var bencebu yüzden 4 numara benim tercihim.
Saygılar
Benim uyku yok poğaça yapacağım cocuklara eşim 1 buçukta geliyor bana uyku haramKanka goz kapaklarim kapaniyor
Hahhh ağzın bal yisin başgan5.numaranin bebegi oldugundan fotonun oncesiyle sonrasi arasinda 4-5 saat var o yuzden isik farkli cikmistir
Aynen bende incindim nedenseAnam kadınceğiz bebeleri yatırıp anca gece temizleyebilmiştir lambaları sarıdır oyun ne demek aaa o kadın adına ben incindim şuracıkta
Neli pogacaBenim uyku yok poğaça yapacağım cocuklara eşim 1 buçukta geliyor bana uyku haram
Peynirli :))Neli pogaca
Kız durun olayı poğaçaya çevirmeyin yeni başladım diyeteNeli pogaca
Bos ver boyle giderse ev kirden sen kilodan kurtulacaksinKız durun olayı poğaçaya çevirmeyin yeni başladım diyete
Bana da spor olurBos ver boyle giderse ev kirden sen kilodan kurtulacaksin
Okula lazım oluyor kirlos ne yapalım evden yesinler dedim :))Bana da spor olur
Balkon katagorisi de açalım yav balkonlarıma da el atmak lazımBos ver boyle giderse ev kirden sen kilodan kurtulacaksin
Ana işte gerçek anaOkula lazım oluyor kirlos ne yapalım evden yesinler dedim :))
Olur fikir güzel :Balkon katagorisi de açalım yav balkonlarıma da el atmak lazım
Okulda pahalı kızAna işte gerçek ana