Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Benim adam hiç eline almaz öyle islei ama süpürge acar toz alır birde çok güzel çorap fırlatır 🤫
Ahahah yapmak zorunda valla. Ben hem bebek hem karnımdakı bebeklerle yag çözücü sıkıp soluyamam ki. Yaptıklarıma saysın, yemek bulduguna şükretsin dimi ama :KK70: :KK53:

Yatak Odam yok :KK53: evlenince artık:KK70:
Neyse anaminkiler var gerçi :rolleyes:
Çok heves etme kız valla yatakodan olsa dert olmasa dert. Aynanın ustundekı ıncık cıncığı temızlemek ne kadar zor sen bılıyomusun. Tozlanmasın dıye dort goz bakıyosun :KK53: :KK8:

Ayyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım:KK73:
Ben fırınımdan son durumu bildirim : en son 3 hafta önce kek yapmıştım keki kalıbından çıkarıp öylece fırına geri atmışım. Geçen fırını bi açtım kalıp küflenmiş :KK70:

Ama o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var 😂😂
Çalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyor 🤷‍♀️ düşünsene evde 5 kişiyiz herkes çalışıyor sabah 8bucuk akşam eve geliş 7 anne olmak zor 😊 Annemden biliyorum. Bi yemek yapsan suyunu fazla koymuş olsan taşar taşmaz sıcaktan kalıp tutuyor zaten. Anlayışlı olmak lazım 😊🙏 diğer mutfaklar nasıl öyle dağılmış bi yemek yenecek alt tarafı diye hiç düşünmek istemiyorum mesela 😂

Ayyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım:KK73:
Bu ürünü kullanan biri daha vardı nick i neydi adı batasiva demişti hatta :KK70:
Anaaa kiiz sende mi yaptiydin :KK70:
evet :))
Ahahah yapmak zorunda valla. Ben hem bebek hem karnımdakı bebeklerle yag çözücü sıkıp soluyamam ki. Yaptıklarıma saysın, yemek bulduguna şükretsin dimi ama :KK70: :KK53:
Allah yardımcın olsun bacım hakediyorsun o zaman temizliği

Ben fırınımdan son durumu bildirim : en son 3 hafta önce kek yapmıştım keki kalıbından çıkarıp öylece fırına geri atmışım. Geçen fırını bi açtım kalıp küflenmiş :KK70:
Bende de oyle bı revani faciası var. Oğlan hastalanmadan yapmıstım. Bır kere yedık. Ve unutmusum ıcınde borcamı da dıyorum acaba kırdım mı ortada yok. Yarabbı fırının ıcın algler kaplamıs. Yardımcı abla karadenızlı ban dıyo kı
Ha bu hamsi gada aklin yoktir :KK70: :KK73:
Ahh be ablam benım nefes almam bıle bır mucıze:confused:

Çalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyor 🤷‍♀️ düşünsene evde 5 kişiyiz herkes çalışıyor sabah 8bucuk akşam eve geliş 7 anne olmak zor 😊 Annemden biliyorum. Bi yemek yapsan suyunu fazla koymuş olsan taşar taşmaz sıcaktan kalıp tutuyor zaten. Anlayışlı olmak lazım 😊🙏 diğer mutfaklar nasıl öyle dağılmış bi yemek yenecek alt tarafı diye hiç düşünmek istemiyorum mesela 😂

Duyun pasaklılar duyun bi yemek yiceksiniz altı üstü ev evlikten çıkmış :KK70:

Çok heves etme kız valla yatakodan olsa dert olmasa dert. Aynanın ustundekı ıncık cıncığı temızlemek ne kadar zor sen bılıyomusun. Tozlanmasın dıye dort goz bakıyosun :KK53: :KK8:
Bilmez olur muyum hey gidi sizi saniyonuz ki yok diye kesin hazal elini bırakan ise atmiyodur yakın da evde herkes bana sorcakherşeyi :KK70:
İki is yapim dedim annem yüz buldu elini etegini herseyden çekti yakındır yemini bozmam :KK70:

Valla ellerine sağlık :KK53: kız bizim mutfağa hiroşima atılmış gibiydi kocamı soktum bilseydim yarışma oldugunu onu da katardık:KK70:elındekı yag çözücüyle ocak temızlıyor suan:halay:
:KK70::KK70:
Tabak çanak bardak toplamak pek yorucu olmaz. Ama pas tutmuş bi fırını ovalayıp temizlemek yorucu ve fazla emek içeren bişey bu yüzden 2 numaraaa🤟🏼😊
Tabak canak da dugun evinde olmayacak kadar fazla ama:KK70:
Patroon ikinci yarışma ne zaman :KK70:
Katilmiycam haa öylesine :halay::skandal:
Persembe cuma yatak odasindan kareler bebegim🤪🤪
Ama o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var 😂😂
Yarisma icin firini feda edip yakmis arkadas:KK70:

Kiiiz niye demedin hahaha
Şaka bi yanada onu da çok beğendim ben sandım ki bi 3 4 tane oy veriyoz sonra tel tek bakmaya erindim resimlere ya nasip dedim verdim 😊
Kim yaptıysa pırıl pırıl yapmış zaten o güzel ellerine sağlık :KK19::confused:
Aynen fırını ben prille bile parlatırım 🤣

X