Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Bilmez olur muyum hey gidi sizi saniyonuz ki yok diye kesin hazal elini bırakan ise atmiyodur yakın da evde herkes bana sorcakherşeyi :KK70:
İki is yapim dedim annem yüz buldu elini etegini herseyden çekti yakındır yemini bozmam :KK70:
Ahahaha. Ben nefret edıyorum o makyaj aynasının ustunu temızlemekten. Parfumlerı bıle kocaman makyaj cantasına koydum ustu tozlanmasın dıye oyle bı yılgınlık :KK70:

:KK70::KK70:

Tabak canak da dugun evinde olmayacak kadar fazla ama:KK70:

Persembe cuma yatak odasindan kareler bebegim🤪🤪

Yarisma icin firini feda edip yakmis arkadas:KK70:
Hazal yatak odasına katılamaz mahrem biyer orası 🤣 izin vermem 🤐🥳

Çalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyor 🤷‍♀️ düşünsene evde 5 kişiyiz herkes çalışıyor sabah 8bucuk akşam eve geliş 7 anne olmak zor 😊 Annemden biliyorum. Bi yemek yapsan suyunu fazla koymuş olsan taşar taşmaz sıcaktan kalıp tutuyor zaten. Anlayışlı olmak lazım 😊🙏 diğer mutfaklar nasıl öyle dağılmış bi yemek yenecek alt tarafı diye hiç düşünmek istemiyorum mesela 😂
Cogu iki uc cocuklu,bebekli ondan:KK45:yiyen yiyen firlatip atiyo temizlemek gene bize kaliyo:KK70:

Bizim edeboyat öğretmeni öyle derdi yazık bir sıkimlik diş macunu kazandın derdi :KK70:
Çiçek açmıyorum fakat yaprakta dökmüyorum öyle arada öyle araftayım. Ne içeri ne dışarı :KK53:
Bidaaaaki yarışma benim evin tüm odalarında olsun mu kızlar lütfen:KK73::KK70:

X