- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.001
2.foto yolda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamda dicekki ayda yilda bi temizliyorsun hayirdir niyetimi bozdun benide attigina gore dicek :))Yarisma varmis herkes kocasini atiyomus desin
Bak Kazen lize anlatmaya gitti bile3. Sayfalık olmayalım da
Kocayı en iyi şutlayan kazanırYarisma varmis herkes kocasini atiyomus desin
Kiiiz niye demedin hahahaBen onda yokum maalesef size başarılar
Selenofil tost makinesini parlatmışlar niye vermedin ona oyunu kardeş
Bak Kazen lize anlatmaya gitti bile
Nabgber fıstıkKiiiz niye demedin hahaha
Şaka bi yanada onu da çok beğendim ben sandım ki bi 3 4 tane oy veriyoz sonra tel tek bakmaya erindim resimlere ya nasip dedim verdim
Kim yaptıysa pırıl pırıl yapmış zaten o güzel ellerine sağlık
Ellerine sağlık dimi5.yarışmacı kimse benim yardımcım gelmeden önce/geldıkten sonra fotisi olmuş ahahahaha
İyiyim minnosum tesekkur ederim nasılsın seni sormalıNabgber fıstık
Valla ellerine sağlık kız bizim mutfağa hiroşima atılmış gibiydi kocamı soktum bilseydim yarışma oldugunu onu da katardıkelındekı yag çözücüyle ocak temızlıyor suanEllerine sağlık dimi
Editorumuz yardimci oldu yineAa bildirimde geldi admin bile dayanamadı :)
Patroon ikinci yarışma ne zamanAdam cay bekliyor ben hala burda
Benim adam hiç eline almaz öyle islei ama süpürge acar toz alır birde çok güzel çorap fırlatırValla ellerine sağlık kız bizim mutfağa hiroşima atılmış gibiydi kocamı soktum bilseydim yarışma oldugunu onu da katardıkelındekı yag çözücüyle ocak temızlıyor suan
İyi bende temizlik yaptık oturduk izliyoruzİyiyim minnosum tesekkur ederim nasılsın seni sormalı
Pazartesi salı mutfak her haftaPatroon ikinci yarışma ne zaman
Katilmiycam haa öylesine
Anaaa kiiz sende mi yaptiydinİyi bende temizlik yaptık oturduk izliyoruz