Temizlik takıntısı ve tahammülsüzlük bitirdi beni

Yok yok, bende de var iki tane, çok şükür bırakın bu kadarı da olmaz diye aklımdan geçirmeyi, iyi ki benim çocuğum bunu yapmıyor diye azıcık aklımdan geçirmeyeyim birşeyi

Kınadığınız kızdığınız tahammül edemediğiniz her şeyi fazlası ile yaşayacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Çocukta sadece anne babanın yetiştirmesi ile bitmiyor iş. Evladın varsa ben de şunu asla yaşamam demeyeceksin zira evlat sana her lafı yutturuyor her şeyi yaşatıyor hem de gözüne soka soka.

Çocuk olunca görürsün o çikolatalı elleriyle duvara resim cizdiginde ya da ağzı yüzü salça olduğunda yemek yedi diye mutlu olduğun için o titizlikten eser kalmayacak. Ama kibirli tavrınız hiç de insan sarrafi olmanizla bağdaşmıyor. Kimseyi beğenmiyorum falan kaf dağında mısınız ? Tek doğru siz degilsiniz. her çocuk ayrı bir dünya her aile farklı bir âlemdir. Genel geçer toplumsal kurallar dışında kimsenin çocuğuna karışma haddiniz yok. İnsanlar size de akıl verecekler o zaman kendinizi dışardan görmüş olursunuz.

Çocuk olunca görürsün o çikolatalı elleriyle duvara resim cizdiginde ya da ağzı yüzü salça olduğunda yemek yedi diye mutlu olduğun için o titizlikten eser kalmayacak. Ama kibirli tavrımız hiç de insan sarrafi olduğunuzda bagdasmiyor. Kimseyi beğenmiyorum falan kaf dağında mısınız ? Tek doğru siz degilsinizm her çocuk ayrı bir dünya her aile farklı bir âlemdir. Genel geçer toplumsal kurallar dışında kimsenin çocuğuna karışma haddiniz yok. İnsanlar size de akıl verecekler o zaman
Tuvalet eğitiminde sictigi ve isedigi yerleri görse aklı uçar

Bence bu ilanlara bakın derim. Siz ve sizin özel şahsiyetiniz dünyadaki biz lanet olası fanilerden uzakta yaşamalısınız

Merhaba, bir uzmana gitmelisiniz. Hamilesiniz, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çocuğunuza da, kendinize de hayatı zehir edersiniz gitmeyerek. Şuan hala bir kaç ay vaktiniz varken destek alın, en azından doğumdan önce başlamış olursanız doğumdan sonra devam etmek daha kolay olur.

Ben hiç hiç titiz değilim, arkadaşların evine 10. kez gidip hala koltuklarının rengine dikkat etmemişimdir, yerdeki toz duvardaki leke dikkatimi çekmez, ve buna rağmen , 2 kızımın yarattığı dağınıklıktan dolayı fenalık geliyor. Sizn durumunuzda olan birini düşünemiyorum, çok zor olur tedavi görmezseniz.

Allah yardımcınız olsun, kolay gelsin

Tam 5 sene kustu benim kızım,doğdu ve 5 yaşına kadar evde kusmadıği yer kalmadı. Midesi hassastı hastalanacaksa kusardı ben kusmuktan tiksindiğim kadar ki kusamam bile o kadar vahim durumum,birşeyden tiksinmem ama yatagıma da kustu,üzerime de ki böyle fışkıra fışkıra kusardı,yemek yemeye gittiğimiz yerde bile kustu ki iftara dışarda yiyelim demiştik,yemeden içmeden kalktık.
Hepsini de temizledim,temizlemek zorundaydım,yatak yorgan illaki yıkandı her kış defalarca. Artık temizlemeciler abla yine mi kustu kız geçmiş olsun diyorlardı.
Tuvalet egitimi fecahat zaten.
Onu geçtim oglum bir ara altını temizlemek için actığımda baya baya suratıma suratıma işedi.
Kızım tam altını temizlerken elime defalarca kaka yapti.
Çocukla tiksinmek bile lüks valla.

Vicdansız kadın çok güldüm.
Valla benim sırtımdan ter boşalmıştı bunları yaşarken,şimdi anlatırken komik tabi ama yasarken pek sevimsizdi.
Marketten çıkayım dedim aldıklarımi bırakip susmuyor zira,çıksam kesin üzüm,muz falan istemişti onlar vardı sepette,onları bıraktım diye de bir posta ağlardı diye çıkamadım. Öyle yuzüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldım.
Yemek mevzusunda da kendini nasıl savunacaksın yani ne diyeceksin 2 yaşında velet yalan söylemeyi de bilmez ki. Yalan desem diyemem. Valla teklif ettim yemedi desem olmaz. Usul usul yer yarılsa da magma misali eriyip gitsem şuradan kaybolsam demiştim.

evliliğinizin ilk yılı niye misafir ağırlamak veya bi yere misafir olmakla geçti? İnsan özellikle cicim ayında eşiyle başbaşa olmak istemez mi?
Madem evde görüşmek istemiyorsunuz dışarıda buluşun?

Ya Allah sağlık versin. Dediğin gibi tiksinmek lüks. Ne bileyim anne olunca insanın gözüne gelmiyor. Kusup ortalığın batmasına değil de onun canının acimasina üzülüyor insan.

İnsan kinadigini yaşamadan olmezmis çocuk bu koşarsa şımarık olurda valla kendi çocuğuma biri müdahale etse cevabını veririm kimse benden ve çocuğundan kıymetli değil

Sosyal hizmetler okuyunca kendinizi insan sarrafı mı sandınız Ay neyse konuya gelecek olursak ya tedavi olun tedaviyi kabul etmiyorsanız da insanları darlamayın uzaklaşın. Allah eşinize ve ailesine sabır versin

Başkalarının yaşadığı hayat sizi ilgilendirmez eleştirmek veya akıl verne hakkına sahip değilsiniz öncelikle haddinizi bilin. Ama diğer konularda ben de sizin gibi aşırı derecede titiz ve kimseye tahammül edemeyen çok çabuk sıkılan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…