temizlik takıntım

sevdayorgunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
195
-60
11
25
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi

Bende öyleyim ama düşünmek istemediğim sorunları ötelemek için bunu yaptığımı fark ediyorum

Yakın zamanda bi travma, üzüntü yaşadıysanız belki temizlik yaparak bastırmaya çalışıyorsunuzdur. Bi süreç değil de devamlılık yani takıntı olarak kalırsa destek almanız iyi olur.

Yakın zamanda bi travma, üzüntü yaşadıysanız belki temizlik yaparak bastırmaya çalışıyorsunuzdur. Bi süreç değil de devamlılık yani takıntı olarak kalırsa destek almanız iyi olur.
Yakın zaman değil her daim maşallah sıkıntı travma ama nasıl yenebilirm acaba ya

Aaa öylemi hiç bu açıdan düşünmedim
Sinir isimli konu sizindi değil mi hatta bende yorum yapmıştım.

Eşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuz kendi elinizde olmadan kafanızdan atmak dağıtmak istiyorsunuz düşüncelerinizi.

Sinir isimli konu sizindi değil mi hatta bende yorum yapmıştım.

Eşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuz kendi elinizde olmadan kafanızdan atmak dağıtmak istiyorsunuz düşüncelerinizi.
Aslında gerçekten onu öğrendikten sonra başladı bu sıkıntı haklısınız ama bu nasıl yenerim ya beni o kadar yıpratıyorki

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
O ses konuşmaya başladığı an al çocuğun çantasını dışarı kaç. İleri boyuta gelirse takıntı haline gelmeden bir uzmandan da destek al.

Doğum yapana kadar hamilelikte deli gibi temizlik yapardım.cok manyakca ama temizlik malzemelerine aşeriyordum hele de cif kokusu.zararli olmasa yiyecektim o derece severdim kokusunu.dogumdan sonra bı dönem ara verdim yine çok temizlik yapıyorum ama eskisi gibi değilim.hatta bazen ben nasi böyle dayaniyorum diye geçiriyorum.

Back