Arkadaşlar yeni evliyim bazı sorularımgortümardımlarınızıızı bekliyorum...
yerleri silerken ne kullanıyorsunuz evin güzel kokmasını istiyorum benimde kullandığım bişeyler var ama önerilerinize ihtiyacım var.
gömlek yakalarındaki ter izlerini nasıl çıkartıyorsunuz,deterjan önerisi istiyorum. beyazlarda ve renklilerde ne kullanıyorsunuz. kayınvalidem ariel almış fakat arielin renklileri soldurduğunu duydum bi kaç yıkamada renk atmadılar ama açıkçası renklerini kaybetmesini istemem kıyafetlerin.
Tatlim yer xilme icin bingonun kirmizi renkli yuzey temizleyicisi var onu kullan annemde gormurtum ben de muhtesem kokuyor gimleklerdeki yaka kirleri icin amway leke cikarici fıs fıs kullaniyorum o da harika gunluk camasir deterjanim omo sivi total siyahlar icin perwol kullaniyorum beyazlar icin isee ariel toz konsantre kullaniyorum bu arada bulasik makinesimicin finish ouantum jel kullaniyorum tablet kisa programlarda erimedigi icin pek kullanisli olmuyor canim camasir suyu olarak domestos firin icleri icin amway firin temizleyici ve mutfakta gunluk olarak cif mutfak koyu yesil olan spreden kullaniyorum ve klozetlere de bref in renkli toplarindan kullaniyorum insallah faydali olmusumdur