Arkadaşlar yeni evliyim bazı sorularım var yardımlarınızı bekliyorum...
yerleri silerken ne kullanıyorsunuz evin güzel kokmasını istiyorum benimde kullandığım bişeyler var ama önerilerinize ihtiyacım var.
gömlek yakalarındaki ter izlerini nasıl çıkartıyorsunuz,deterjan önerisi istiyorum. beyazlarda ve renklilerde ne kullanıyorsunuz. kayınvalidem ariel almış fakat arielin renklileri soldurduğunu duydum bi kaç yıkamada renk atmadılar ama açıkçası renklerini kaybetmesini istemem kıyafetlerin.
Yerlere herhangi bir kokusunu beğendiğim yüzey temizleyici ve domestos kullanıyorum. Marcın yeşili güzel ve kalıcı, bütün gün kalıyor kokusu. Normal vileda değil şu düz kırmızı beyaz paspası olanlardan kullanıyorum. Tavsiye ederim.Arkadaşlar yeni evliyim bazı sorularım var yardımlarınızı bekliyorum...
yerleri silerken ne kullanıyorsunuz evin güzel kokmasını istiyorum benimde kullandığım bişeyler var ama önerilerinize ihtiyacım var.
gömlek yakalarındaki ter izlerini nasıl çıkartıyorsunuz,deterjan önerisi istiyorum. beyazlarda ve renklilerde ne kullanıyorsunuz. kayınvalidem ariel almış fakat arielin renklileri soldurduğunu duydum bi kaç yıkamada renk atmadılar ama açıkçası renklerini kaybetmesini istemem kıyafetlerin.
Ben de yeni evliyim, evde koku olmasın istiyorum rahatsız ediyor çünkü. Çamaşır suyu falan kullanamıyorum hemen öksürük, burun akıntısı başlıyor...Arkadaşlar yeni evliyim bazı sorularım var yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar yeni evliyim bazı sorularım var yardımlarınızı bekliyorum...
eğer yerleri silerken kokunun uzun süre dayanmasını istiyorsan..
kullandığın deterjanlı suyun içine azıcık kokulu yumuşatıcı dök bütün ev harika kokuyor ben öyle yapıyorum.
tüm apt. a yayılıyor koku diyebilirim benim kattan geçen evime gelen bi senin kat böyle kokuyor ne kullanıyorsu diyor ama sırrımı kimseye vermiyorum
annemden öğrenmiştim..
inanmazsın yine kadınlar kulübünde yorumlarda görüp bingo lovely almıştım yumuşatıcı bugün dedim yumuşatıcı dökerek deneyeyim. silme suyuma kattım biraz evet şuan daha güzel kokuyor. teşekkür ederim...
Yerlere herhangi bir kokusunu beğendiğim yüzey temizleyici ve domestos kullanıyorum. Marcın yeşili güzel ve kalıcı, bütün gün kalıyor kokusu. Normal vileda değil şu düz kırmızı beyaz paspası olanlardan kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Gömlek yakalarına annemin formülü azıcık bulaşık deterjanıyla çitilemek. Ben genelde ariel leke çıkarıcı döküp öyle atıyorum makinaya.
Çok deterjan denedim 2 senedir omo konsantre sıvıda karar kıldım. Hem azıcık deterjanla süper yıkıyor hem de uzun süre gidiyor. Hem beyazlara hem renklilere kullanıyorum. Renk soldurmadı. Beyazlara ayrıca soda koyuyorum. Hepsini grileştirdikten sonra dank etti. Şimdi bembeyazlar.
Bulaşık için tablet yerine finish jel kullanıyorum. Daha pahalı ama çok uzun süre kullanılıyor. Kafadan 5-6 ay gidiyor bana. Prilin jeli makinada iğrenç bir koku bırakıyor. Bunu sormadın ama söyleyeyim dedim.
domestos yada dixi yüzey temizleyici kullanıyorum yerlere
gömlek yakalarına ariel leke çıkartıcı
deterjan olarak bingo renkliler için canlı renklermiydi parlak renklermiydi öyle bi adı vardı onu kullanıyorum
renkleri koruyan bi deterjan
Bingonun yumuşatıcısı lovely kullanıyorum çok sevdim kokusunu da onun da toz deterjanı varmış alayım onu :) renkliler için yazıyor.. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?