Benim buharlı mop da iz yapıyo yine, kurulamak lazım geliyo arkasından. Sizin kurulamak hariç başka bi taktiğiniz varsa talibimBuharlı mop vardı bir ara
Bir de çokça mop ucu alıp makinede yıkayıp kullanabilirsiniz
Yani tüm mopları atın ıslatın sıktırın sonra takın silin kirleneni değiştirin
İşiniz bitince de hepsini yıkayın
Bezi elde mi yıkanıyo yoksa kovası var mı?1 Aydır
Silva mop kullanıyorum
Tavsiye üzerine aldım
Çok beğendim anneme de aldım
Vicky marka mop aldim ben cok memnun kaldim hem yer hem duvar icin cok guzel temizliyorKızlar buda dert mi demeyin, gerçekten benim için sıkıntı artık. Şu son 3/4 ayda 3.temizlik seti dün akşam çöp oldu.
Bundan öncesinde viledanın standart paspaslı temizlik setini kullanıyordum. Hatta ucuzluk mağazalarında satılan mikrofiber, polar tarzda uç aldım onu da kullandım. Ama gerçekten ıslak bırakıyor tam sıkmıyor.
Bir kaç ay önce instagramda , takip ettiğim bir kaç kişi reklamını da yapınca tablet mop aldım. Şu bir tarafta temiz su, diğer tarafında sıkma düzeneği bulunanlardan. Anlatıldığı gibi ergonomik çıkmadı. Oda güzel sıkmıyor zaten ahşaplara zarar veriyor tam kuru olmaması. Sıkma yeri habire içine kaçıp duruyor, en sonunda dişleri kırıldı. Bir ay içinde oda çöp oldu, verdiğim para boşa gitti.
Tablet mopta gidince, uç kısmı ip ip olanlardan aldım. Hani şu kovanın içinde de bezi çevirerek temizleyen, sıkma işini dönerek yapanlardan. İkinci hafta da o sıkma düzeneğini alt kısmından kırıldı. Zaten incecik bir plastik tutuyormuş. Ayrıca sıkma kısmıda, bezi temizleyen kova içindeki sistemde hiç ergonomik değil. Mopun ufacık bir yamulmasında dönmüyor. Sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile aynı markanın bir üst modelini aldım. Dün akşam oda kırıldı.
Eski sistem yere eğilip bezle silmeyi tavsiye etmeyin lütfen. Hem ellerimde egzama var, hem evim 280 m2. Bir tam gün ev silsem anca biter.
Kullanıp sağlamlığını ve ergonomikliğini tecrübe ettiğiniz temizlik seti tavsiyesi istiyorum. Ücreti hiç mühim değil, zaten bir kaç ayda setlere verdiğim para çöp oldu. Uzun süre kullanabileceğim bir temizlik setim olsun yeter
Ben bir odayı silip banyoda yıkayıp güzelce sıkıyorumBezi elde mi yıkanıyo yoksa kovası var mı?
Kovası yok yazmayı unutmuşuşm:)Bezi elde mi yıkanıyo yoksa kovası var mı?
Benim buharlı mop da iz yapıyo yine, kurulamak lazım geliyo arkasından. Sizin kurulamak hariç başka bi taktiğiniz varsa talibim
Yoo ben de aynı fikirdeyim, eşyanın kölesi olmanın anlamı yok. Benim ahşap parkeyi sildiğim yer tam pencerenin önü, normal viledayla silersem sıkıntı yok.buharda yerler benek benek kalıyo kötü görünüyo.Buharlı modum yok da
Açıyorum kuruyor
Bir dönem yardımcım bir yakınımın da yardımcısıydı ayy eliyle siliyor çok kuru olmuyor havlu verdim kuruluyor demişti
Bizim evde açıyor camı kuruyor demiştim
Yani mop ile silince de hiç kurulamadım eşya bana hizmet edecek parke eskirse de sorun değil
10 yılluk evimde de kalkan parke yok
parex tornado tavsiye ederim. Ya da dikdörtgen kendinden fısfıslı moblar var onları kullanabiliriniz. Yalnız bu kadar seti kırdığınıza göre siz bastırırken fazla bastırıyorsunuz gibime geldi. Sonuçta hepsinin özü plastikKızlar buda dert mi demeyin, gerçekten benim için sıkıntı artık. Şu son 3/4 ayda 3.temizlik seti dün akşam çöp oldu.
Bundan öncesinde viledanın standart paspaslı temizlik setini kullanıyordum. Hatta ucuzluk mağazalarında satılan mikrofiber, polar tarzda uç aldım onu da kullandım. Ama gerçekten ıslak bırakıyor tam sıkmıyor.
Bir kaç ay önce instagramda , takip ettiğim bir kaç kişi reklamını da yapınca tablet mop aldım. Şu bir tarafta temiz su, diğer tarafında sıkma düzeneği bulunanlardan. Anlatıldığı gibi ergonomik çıkmadı. Oda güzel sıkmıyor zaten ahşaplara zarar veriyor tam kuru olmaması. Sıkma yeri habire içine kaçıp duruyor, en sonunda dişleri kırıldı. Bir ay içinde oda çöp oldu, verdiğim para boşa gitti.
Tablet mopta gidince, uç kısmı ip ip olanlardan aldım. Hani şu kovanın içinde de bezi çevirerek temizleyen, sıkma işini dönerek yapanlardan. İkinci hafta da o sıkma düzeneğini alt kısmından kırıldı. Zaten incecik bir plastik tutuyormuş. Ayrıca sıkma kısmıda, bezi temizleyen kova içindeki sistemde hiç ergonomik değil. Mopun ufacık bir yamulmasında dönmüyor. Sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile aynı markanın bir üst modelini aldım. Dün akşam oda kırıldı.
Eski sistem yere eğilip bezle silmeyi tavsiye etmeyin lütfen. Hem ellerimde egzama var, hem evim 280 m2. Bir tam gün ev silsem anca biter.
Kullanıp sağlamlığını ve ergonomikliğini tecrübe ettiğiniz temizlik seti tavsiyesi istiyorum. Ücreti hiç mühim değil, zaten bir kaç ayda setlere verdiğim para çöp oldu. Uzun süre kullanabileceğim bir temizlik setim olsun yeter
canım en iyisi eldiven takıp suyu elle sıkmak ve miss gibi oluyprKızlar buda dert mi demeyin, gerçekten benim için sıkıntı artık. Şu son 3/4 ayda 3.temizlik seti dün akşam çöp oldu.
Tavsiye ettiğiniz mop a baktım almayı düşündüm ama daha önce bunlardan hiç kullanmadım. Bezi sıkıyor mu öyle bir mekanizması var mı1 Aydır
Silva mop kullanıyorum
Tavsiye üzerine aldım
Çok beğendim anneme de aldım
Viledanın marka isminden dolayı sağlam olacağını düşünüyorum. Bez temizleme sistemi nasıl? Kovanın içinde aparatı mı var?Vileda turbo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?