Temizlik seti tavsiyesi lütfen.

H3RA_

İnsan söyleyemediklerinde
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
7.883
33.203
498
Kızlar buda dert mi demeyin, gerçekten benim için sıkıntı artık. Şu son 3/4 ayda 3.temizlik seti dün akşam çöp oldu.
Bundan öncesinde viledanın standart paspaslı temizlik setini kullanıyordum. Hatta ucuzluk mağazalarında satılan mikrofiber, polar tarzda uç aldım onu da kullandım. Ama gerçekten ıslak bırakıyor tam sıkmıyor.
Bir kaç ay önce instagramda , takip ettiğim bir kaç kişi reklamını da yapınca tablet mop aldım. Şu bir tarafta temiz su, diğer tarafında sıkma düzeneği bulunanlardan. Anlatıldığı gibi ergonomik çıkmadı. Oda güzel sıkmıyor zaten ahşaplara zarar veriyor tam kuru olmaması. Sıkma yeri habire içine kaçıp duruyor, en sonunda dişleri kırıldı. Bir ay içinde oda çöp oldu, verdiğim para boşa gitti.
Tablet mopta gidince, uç kısmı ip ip olanlardan aldım. Hani şu kovanın içinde de bezi çevirerek temizleyen, sıkma işini dönerek yapanlardan. İkinci hafta da o sıkma düzeneğini alt kısmından kırıldı. Zaten incecik bir plastik tutuyormuş. Ayrıca sıkma kısmıda, bezi temizleyen kova içindeki sistemde hiç ergonomik değil. Mopun ufacık bir yamulmasında dönmüyor. Sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile aynı markanın bir üst modelini aldım. Dün akşam oda kırıldı.

Eski sistem yere eğilip bezle silmeyi tavsiye etmeyin lütfen. Hem ellerimde egzama var, hem evim 280 m2. Bir tam gün ev silsem anca biter.

Kullanıp sağlamlığını ve ergonomikliğini tecrübe ettiğiniz temizlik seti tavsiyesi istiyorum. Ücreti hiç mühim değil, zaten bir kaç ayda setlere verdiğim para çöp oldu. Uzun süre kullanabileceğim bir temizlik setim olsun yeter

Benim buharlı mop da iz yapıyo yine, kurulamak lazım geliyo arkasından. Sizin kurulamak hariç başka bi taktiğiniz varsa talibim

Bende vip ahmet mopu var iki tarafli olan, ek olarak robot supurgenin silme ozelligi var. Her gun kullanmıyorum ikisini de. Buyuk temizlikte mop isimi goruyor günlükte robot supurgeye sildiriyorum. Ben aman su lekesi kaldi biri olmadığım icin beni hic zorlamadı. Vip ahmett 1 senedir var herhengi bi zarar görmedii eşimde ben de rahat kullanıyoruz.

Vicky marka mop aldim ben cok memnun kaldim hem yer hem duvar icin cok guzel temizliyor

Benim buharlı mop da iz yapıyo yine, kurulamak lazım geliyo arkasından. Sizin kurulamak hariç başka bi taktiğiniz varsa talibim

Buharlı modum yok da

Açıyorum kuruyor

Bir dönem yardımcım bir yakınımın da yardımcısıydı ayy eliyle siliyor çok kuru olmuyor havlu verdim kuruluyor demişti

Bizim evde açıyor camı kuruyor demiştim

Yani mop ile silince de hiç kurulamadım eşya bana hizmet edecek parke eskirse de sorun değil

10 yılluk evimde de kalkan parke yok

Yoo ben de aynı fikirdeyim, eşyanın kölesi olmanın anlamı yok. Benim ahşap parkeyi sildiğim yer tam pencerenin önü, normal viledayla silersem sıkıntı yok.buharda yerler benek benek kalıyo kötü görünüyo.

parex tornado tavsiye ederim. Ya da dikdörtgen kendinden fısfıslı moblar var onları kullanabiliriniz. Yalnız bu kadar seti kırdığınıza göre siz bastırırken fazla bastırıyorsunuz gibime geldi. Sonuçta hepsinin özü plastik

canım en iyisi eldiven takıp suyu elle sıkmak ve miss gibi oluypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…